YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-1,02
  • BIST
    %0,16
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yerköy’de çeşitli etkinliklerle kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yerköy’de çeşitli etkinliklerle kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayram Yerköy ilçemizde çeşitli etkinlikler kulandı.
Yerköy Stadı’nda düzenlenen törende Kaymakam Ali Ada, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Jandarma Üsteğmen Mustafa Köroğlu, vatandaşların bayramını kutladı.
Kaymakam Ali Ada, burada yaptığı konuşmada, cumhuriyetin bir erdem olması kadar, onu layıkıyla yaşatmanın da ayrı bir meziyet olduğunu söyledi.
Kaymakam Ada konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Yüce Türk Milletinin tüm bireylerinin, Büyük Devlet adamı Atatürk’ün önderliğinde kenetlenerek, Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunu Tüm Dünya ilan ettiği günün 95. yıldönümüdür. Bugün, bu topraklarda yaşayan istisnasız herkesin; doğulusu, batılısı, güneylisi, kuzeylisinin, bu vatan topraklarını kurtarmak için verdiği bir ölüm kalım mücadelesi, bir onur, haysiyet ve namus mücadelesi neticesinde, zaferle taçlanan “Kurtuluş Savaşı” sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 95. yıldönümüdür. Yani bugün, millet olmanın, bir olmanın, iri olmanın, diri olmanın verdiği gururun, sevincin, coşkunun zirveye çıktığı gün” dedi.
Törende, okullar arasında düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Halk oyunları ekipleri gösteriler sergiledi, şiirleer okundu ve  kortej geçişi yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji