YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
30 Ağustos Zafer Bayramı Yerköy’de de kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Yerköy’de de kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Yerköy ilçesinde de, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Yerköy ilçesinde de, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.
İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay Çavuş Şaziye Zeynep Al, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Al, 30 Ağustos Zaferinin, 101.uncu yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlandığını söyledi.
Yerköy’de Atatürk Bulvarında düzenlenen tören sonrasında, Şehitlik ziyaret edilerek İlçe Müftülüğü tarafından okunan Kuran tilaveti sonrası 30 Ağustos Zafer Bayramı sona erdi.

Törene, Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşkun, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ferhat Kılıçoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Celal Çakaltepe, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise 30 Ağustos 1922, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Başkan Yılmaz, “Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı bu gün, ülkemizin işgalden kurtuluşunu ve tam bağımsızlığını ilan etmemizi sağlamıştır. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin birlik ve beraberliğinin, kardeşlik ve dayanışmasının en önemli sembolüdür. Bu bayram vesilesiyle, Yerköy’ümüzün daha da gelişmesi ve büyümesi için hep birlikte çalışacağımızın sözünü veriyorum. Yerköy’ümüzü, yaşanabilir, huzurlu ve refah içinde bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Yerköylü hemşehrilerimin ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji