YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,47
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %0,80
403 okula “okulumuz temiz” belgesi verildi

403 okula “okulumuz temiz” belgesi verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Yozgat İl genelinde 403 okula “okulumuz temiz” belgesi verildi.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okullarda hijyen konusuna büyük önem verdiklerini belirtti.
Yazıcı, “Eğitim öğretim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir ve tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla ”Okulum Temiz” belgelendirme programı başlatıldı.” dedi.
İl genelinde okullardan 468 başvuru yapıldığını ve bu okullardan 403’nün başvurusunun kabul edildiğini vurgulayan Yazıcı, “ Başlatılan program kapsamında Okulum Temiz Programına ilimiz genelinde tüm okullarımız (468) başvuruda bulunarak, 403 okulumuzun başvurusu kabul edilip, belgeleri gönderilirken, 65 okulumuzun ise değerlendirmesi devam etmektedir. En kısa sürede 65 okulumuzun da standartlara uygun hale getirilip belgelerini alacaklardır. Bu kapsamda Okulum Temiz programına okullarımızın gösterdiği azimli çalışmalardan dolayı tüm yönetici, öğretmen ve çalışanlarımız, öğrencilerimize uygun ve steril bir ortam sağlamak için özveriyle çalışmaktadırlar. Bu vesile ile okullarımızın göz aydınlığı öğrencilerimize hazır hale getirilmesinde emek veren ve gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji