YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %1,69
İlçe alt yapısı için çalışmalar başlatıldı

İlçe alt yapısı için çalışmalar başlatıldı

Yerköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe merkezinde bulunan mevcut kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenmesi için hazırlıklar başlatıldı.
17022011altyapiYerköy ilçemizde yıllardı sorun teşkil eden ve uzun yıllardır çözüm bekleyen alt yapı ve içme suyu içi çalışmalar Yerköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatıldı.
Yerköy’e yapılan hizmetleri çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun biçimde gerçekleştirme gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ağaoğlu, “Yerköy’ümüz insanlarına insan gibi yaşanabilir bir şehir konumuna nasıl getiririz, bu gayretlerle bu güne kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışmaya devam etmekteyiz” dedi.
Ağaoğlu, “Belediyemizin yıllardır ihmal edilen hizmetleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz.  Yerköy’e yapılan hizmetleri çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun biçimde gerçekleştirme gayreti içerisindeyiz.
2011 yılı program dâhilinde kanalizasyon ve su şebekeleri yenilenmesi çalışmaları için Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüzce gerekli çalışmalar başlatılmış bulunmaktadır.
Yerköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezinde yer alan kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenmesi için 10 Mart 2011 günü ihaleye çıkmaya hazırlanmaktadır.
İlgilenenlerin, Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.”şeklinde ifadelerde bulundu.
“Çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor”
İlçe halkımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi ile doğrudan ilişkili olan bu yeni hizmetler, yeni hizmet anlayışını zorunlu kılmakta olduğunu ifade eden başkan Ağaoğlu, “Yılardır ihmal edilen temel belediye hizmetlerini de hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin yanı sıra, ilçemize yeni ve güzel bir çehre kazandırmaya çalışmaktayız. Gerek çalışma prensiplerimiz, gerekse iki yıldır ilçemize yaptıklarımızın bunun en güzel göstergesi olduğunu düşünmekteyiz.
         Yerköylü hemşerilerimiz, belediyenin kapısının gerçek sahiplerine açıldığını görüp ilçemize bundan sonrada hizmetlerin devamının geleceğine inanarak mutlu olmaktadır.
         Hemşerilerimizi çağdaş, modern ve standartları yüksek bir ilçede yaşatmak için çalışmalarımız devam edecektir. Halkımızın ve sivil toplum örgütlerinin bizlere desteği devam ettikçe, yeşil Yerköy’ü hep birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bir ilçe haline getireceğiz.
         Yerköy’ü layık olduğu konuma getirme çabamızda bizleri yalnız bırakmayan katkı ve desteğini esirgemeyen Yerköylü hemşerilerimizin yanımızda olduğunu biliyoruz. Belediye çalışmalarına desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji