YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Yerköy’de Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenlendi

Yerköy’de Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenlendi

Yerköy ilçemizde ilk ve ortaokul öğrencileri arasında akıl ve zeka oyunları turnuvası düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nın Yerköy İlçe Şampiyonası tamamlandı.

Belediye düğün salonunda gerçekleşen turnuvada, öğrencilerin strateji ve zeka becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasına 30 hakem göre alırken turnuvaya 127 öğrenci, 10 kategoride yarıştı.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, turnuva öncesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu turnuvanın amacı, öğrencilerimizin zihinsel becerilerini geliştirmek, problem çözme yeteneklerini artırmak ve farklı düşünme becerilerini kazanmalarını sağlamaktır. Akıl ve zeka oyunları, öğrencilerimizin bilişsel gelişimine katkıda bulunurken aynı zamanda eğlenerek öğrenmelerini de sağlar.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, bu tür turnuvaların düzenlenerek öğrencilerin zihinsel gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirttiler.

Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürümü Necmettin Sağlam, Milli Eğitim Şube Müdürümü Hasan Doğan, Akıl&Zeka Oyunları İl Koordinatörü Halil İbrahim Kartal ve  Akıl&Zeka Oyunları İlçe Koordinatörü Fahrettin Kaya dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

turnuvar 3

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji