YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %1,69
Deniz, Altın Kalem Ödülü takdim edildi

Deniz, Altın Kalem Ödülü takdim edildi

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Kırşehir haber24 Gazetesinin 10. Yıl Kutlamaları çerçevesinde 1. Altın Kalem Ödülüne layık görüldü.
27032014denizKırşehir Haber24 medya kuruluşlarının 10. yılı kutlamaları anısına düzenlenen törenle 1. ‘Altın Kalem’ ödülleri sahiplerini buldu.
Belediye Başkanı İsmail Deniz,  Kent Meydanı Projesiyle en başarılı Belediyeler arasında gösterilerek bu ödüle layık görüldü.
Ödülünü Kırşehir Haber 24 Genel Yayın Yönetmeni. Alpaslan Demirbaş’ın elinden alan Başkan Deniz, “Kırşehir’de etkinliği ve güvenilirliğiyle her zaman ilimiz ve ilçelerinde saygın bir yere sahip Kırşehir Haber24 tarafından böyle bir ödüle layık görülmem beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu ödülü ilçem ve belediyem adına aldığımı bilmenizi isterim. Kent Meydanı Projemiz ilçemiz için önemli bir projedir. Bizler ilçemizin modernleşmesi yönünde yaptığımız bu tür projelerle gelişimini sağlamayı amaçlamaktayız. Gelecek yıl 100. Kuruluş yılını hep berarber kutlayacağımız ilçemizin yalnızca tarihiyle eski kalmasını çehresininse baştanbaşa yepyeni bir ilçe olmasını amaçlamaktayız. 5 yıldır ekibimle beraber yaptığımız faaliyetler de  hep bu doğrultuda olmuştur. Bizler, Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’ atasözünü kendimize çalışma felsefesi olarak görmekteyiz. Çalışma azmimizi ve kararlılığını da halkımızın bize gösterdiği samimi ve içten memnuniyetlerinden almaktayız. Bozkırın şirin bir ilçesi olan Çiçekdağı’mızın bu yenilikleri çoktan hak ettiğini düşünüyorum. Bütün projelerimizde fedakarca çalışan ekbime de sizin aracılığınızla teşekkürlerimi sunuyorum. Her başarı bir ekip işidir gönül işidir” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji