YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
A. Adayı Ruhi Soldamlı, “Hedefimiz bellidir, amacımız nettir.  Yerköy’ümüze ve insanımıza hizmet etmek”

A. Adayı Ruhi Soldamlı, “Hedefimiz bellidir, amacımız nettir. Yerköy’ümüze ve insanımıza hizmet etmek”

Eski AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı ve eski Sulama Birliği Başkanı Ruhi Soldamlı, Yerköy’ün, sadece bir coğrafya değil, bizim yaşadığımız, nefes aldığımız, tarih kokan bir toprak olduğunu, bu topraklarda büyüdüğünü, birlikte güldüklerini, birlikte ağladıklarını ve şimdi de” bu topraklara olan borcunu ödemek, daha yaşanabilir bir Yerköy inşa etmek için bu yola çıktığını söyledi.

Yerköy’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olmak için başvuruda bulunan eski AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı ve eski Sulama Birliği Başkanı Ruhi Soldamlı, “Hizmet sevdası ile çıkılan her yol, daha güzel, daha yaşanabilir bir Yerköy için bir adım daha atmaktır.” dedi.
2024 yılı mahalli idareler seçimlerinde Yerköy belediye başkan adayı olmak için bu yola çıktığını ifade eden A. Adayı Ruhi Soldamlı, “Bu yolda önce dualarınıza, sonra da desteklerinize talibim.” dedi.

Yerköy ilçemize daha iyi hizmet etmek, geleceğini daha parlak kılmak adına yola çıkmanın onurunu yaşadığını belirten A. Adayı Ruhi Soldamlı, “Yolumuz açık, kalbimiz bir, Yerköy’ümüz için el birliğiyle hizmet etmeye hazırız. Bu kutlu yolda, Türkiye’mizin 100. Yılı’nda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti Teşkilatımızla Yerköy’ümüze beldelerimize ve köylerimize daha fazla hizmet sunmak, geleceğe umutla bakmamızı sağlamak adına aday adayı oldum. Bizler, sadece aday değil, aynı zamanda birer Yerköy sevdalısıyız. Bu sevda ile çıkılan her yol, daha güzel, daha yaşanabilir bir Yerköy için bir adım daha atmaktır. Aday adayı olmamın sebebi, sizlerle birlikte Yerköy’ümüze daha ileriye taşımak, sorunları çözmek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakmaktır. Bu süreçte başta aileme, dostlarıma, AK Parti Yerköy ilçe teşkilatımıza ve siz değerli hemşerilerime teşekkür ederim.”

“Birlikte Yürüdüğümüz Yolda, Yerköy’ü Büyütmek İçin Omuz Omuza!”

AK Parti hükümetiyle birlikte daha nice başarılara imza atacaklarını belirten Soldamlı, “İnanıyorum ki, birlik ve beraberlik içinde daha büyük hedeflere ulaşacağız. Sizlerin duaları ve desteğiyle, Yerköy’ümüze hizmet etme şansına erişmek en büyük arzumdur. Yola çıktığımız bu kutlu hizmet yolculuğunda birlikte omuz omuza vererek, Yerköy’ümüze daha da büyüteceğimize olan inancım tamdır.” dedi.

Yerköy ilçemizin, tarihine ve kültürüne sahip çıkan, birlik ve beraberlik içinde büyüyen bir ilçe olduğunu söyleyen Soldamlı, “Hep birlikte gördük ki daha yapacak çok işimiz var. İşte bu nedenle, bir araya gelerek ortak akıl ile çözümler üretecek, projeler geliştirecek ve Yerköy’ümüzü daha ileriye taşıyacak adımları atmaya kararlıyız. Unutmayalım ki, bu kutlu hizmet yolunda en büyük güç birliğimiz ve dayanışmamızdır. Sevgiyle, hoşgörüyle birbirimize kenetlenerek, sorunları aşacak ve Yerköy’ümüze daha fazla değer katacağız. Hep birlikte daha güçlü bir Yerköy için, birlikte daha güzel günler için yürüyeceğiz. Birlikte başaracağımıza yürekten inanıyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

“Zafer inananlarındır, zafer azimle çalışanlarındır, hep birlikte seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağımız” diyen Soldamşı “Hepinizin huzurunda söz veriyorum. 5 yıl aradan sonra tekrar şehrimizi hak ettiği hizmete kavuşturacağız. Ekmeğimizi büyüteceğiz. İlçemizi daha düzenli ve herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir şehir haline getireceğiz. Bunu yapacak gücümüz var. Allah’ın izni, Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin desteğiyle yapamayacağımız, altından kalkamayacağımız hiçbir iş yok. Bu topraklarda doğduk, bu şehrin sokaklarında büyüdük, şimdi ise o sokakları güzelleştirmek ve Yerköy’e olan vefa borcumuzu yerine getirmek için buradayız. Hepimizin gayesi hizmet davası Yerköy Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın. Sağ olun var olun. Bu güzel toplantıyı tertip eden kıymetli ilçe başkanıma teşekkür ederim. Diğer aday adayı olan ağabeylerime ve kardeşim Sadettin Uyar’a başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Ruhi Soldamlı kimdir?

Yerköy’de doğup büyüdüğünü ve Yerköy’de ailesiyle birlikte ticari hayatlarının devam ettiğini belirten A. Adayı Soldamlı, “1983 yılında Yerköy’de doğdum. İlk ve ortaöğretim tahsilimi Yerköy Atatürk İlköğretim Okulu’nda bitirdikten sonra Yerköy Şehit Sedat Nezih Özok Lisesi’nde lise öğrenimimi tamamladım. Erciyes Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknikerliği Bölümünden ön lisans eğitimimi bitirerek 2005 yılında mezun oldum. 2015 yılında lisans eğitimi tamamlamak için kamu yönetimi ve siyaset bilimi bölümüne kayıt yaptırarak 2020 yılında lisans eğitimimi tamamlayarak mezun oldum. Üniversite okurken aynı zamanda çeşitli futbol kulüplerinde (YİMPAŞ, Yozgatspor ve Ankara Büyükşehir Belediye Ego Spor) profesyonel olarak futbol oynadım. 2011 yılından sonra da Yerköyspor’da yöneticilik yaptım. 2005 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra aile şirketimizde ve çeşitli inşaat firmalarında şantiye şefi olarak 2013 yılına kadar çalıştım. 2013 yılında Yozgat Devlet Su İşleri’nde inşaat teknikeri olarak işe başladım. 21 Mayıs 2018 tarihinde Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun olurlarıyla Yerköy ilçesinde Yenimahalle, Sekili ve Köseli Sulama Birliği Başkanı olarak atandım. 2021 yılında Türkiye genelinde değişen kanun sebebiyle sulama birliği başkanlığını ziraat mühendisleri atanmasından dolayı bırakarak tekrardan Yozgat Devlet Su İşleri’ndeki görevime döndüm. Siyasi hayatıma Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Yerköy gençlik kolları başkanı olarak başladım. 2011 yılında çok büyük onur ve gurur duyarak yaptığım görevimi yaş haddinden dolayı bıraktım. Bu süreçte 2002, 2007 ve 2011 genel seçimlerini, 2009 yerel seçimlerini ve iki referandum seçimlerini başarılı bir şekilde tamamladık. Bu süreçte görev yaptığımız kurucu ilçe başkanlarımız Davut Bucak, İbrahim Çınar, Salih Turan ve Ahmet Yavuz’a teşekkürü borç bilirim. 2011 yılında görevi bıraktıktan sonra partimizin bütün organizasyonlarında görev almaya devam ettim. 2017 ve 2021 yılları arasında ilçe kongremizde ilçe başkanlarımız Aziz Başak ve Hacı Dereli ile beraber ilçe yönetim kurulu üyesi seçim işleri ilçe başkan yardımcısı olarak görev yaptım.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji