YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %2,85
Adalet Eğitim Merkezi Eğitime Hazır

Adalet Eğitim Merkezi Eğitime Hazır

 Yozgat Valisi Ziya Polat,  Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Arif Hamdi Sazak, Adalet Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Mustafa Özden, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Ahmet Karadağ ve İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ile birlikte Adalet Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Adalet Eğitim Merkezi’nin Yozgat’a büyük katkı sağlayacağını dile getiren Valimiz Ziya Polat, Adalet Eğitim Merkezi’nin 50 bin 725 metrekare alanda bulunduğunu dile getirdi.

Valimiz Polat; “Hakim, Savcı ve Adalet Bakanlığı Personellerimizin eğitim göreceği 328 Odalı, 21 Derslikli, içerisinde spor salonu, konferans salonu, Türk ve Fin hamamı, seyir terası gibi daha birçok ünite bulunan Yozgat Adalet Eğitim Merkezi inşaatı bitti. Şuanda mobilyaları kuruluyor.

Yakın zaman içerisinde açılacak olan Merkezimizin şehrimiz ekonomisine ve sosyo-kültürel hayatına değer katacak. Eğitim merkezimiz hayırlı olsun. Bu muhteşem eserin şehrimize kazandırılmasına emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji