Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aileler arasında yaşanan anlaşmazlık bıçaklı kavgayla sonuçlandı: 12 kişi yaralandı

Sivas’ta düzenlenen kına gecesi sırasında iki aile arasında çıkan anlaşmazlık bıçaklı olaya dönüştü. Olay sonucunda biri ağır olmak üzere toplam 12 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri hastaneye sevk edildi.

Sivas'ta düzenlenen kına gecesi sırasında iki aile arasında çıkan anlaşmazlık

Olay, gece saatlerinde Alibaba Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre kına gecesi düzenlenen törende, bir kişinin kız tarafının halayına katılmaması üzerine anlaşmazlık çıktı.

Sokaklara yayılan tartışma, kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 12 kişi yaralanırken, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Numune Hastanesi ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçak darbesi alanlardan birinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis, olayın yaşandığı bölge ve hastanede güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.