Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Genel Merkezi, Yozgat Belediye Başkanlığı İçin Celal Köse’yi Aday Olarak Belirledi

AK Parti Genel Merkezi,

AK Parti Genel Merkezi, yürüttüğü titiz çalışmaların ardından Yozgat Belediye Başkanlığı için, mevcutta devam eden Başkan Celal Köse, Yozgat Belediye Başkan adayı olarak belirledi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti genel merkezi tarafından 18 Ocak Perşembe günü Saat:14.00’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısı için Ankara’ya davet edildi.

Celal Köse kimdir?

Celal Köse, 1972 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Yozgat’ta tamamlayan Başkan Köse, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Yüksek Lisans eğitimimi Karadeniz Teknik Üniversitesi “Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Kamu Yönetimi” bölümünden “Siyasi Partiler Kanununa Göre Seçme Seçilme Esasları, Parti İçi Demokrasi ve Liderler Sultası” başlıklı Yüksek Lisans tezini vererek mezun oldu.

İş hayatında akaryakıt, gıda ve madencilik gibi çeşitli alanlarda faaliyetleri bulunan Başkan Köse, 1984 yılından bu güne yapı hizmetleri işlerini yürütmektedir.

Başkan Köse, siyasi hayatına ilk olarak Refah Partisi Gençlik Kollarında başlamıştır.

AK Parti’nin kuruluşunda Kurucu İl Başkan Yardımcısı olarak görev alan Belediye Başkanı Celal Köse, Şubat 2002 yılında Parti Genel Merkezi tarafından Yozgat Merkez İlçe Teşkilatını kurmak üzere Kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

2007 yılında kendi isteği ile görevden ayrılan Başkan Köse, 23 Ağustos 2017 tarihinde ise AK Parti Yozgat İl Başkanlığına atanmıştır.

31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerinde AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren ve hemşehrilerimizin teveccühü ile Yozgat İl Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Köse, halen bu görevi yürütmektedir.

Başkan Köse, evli ve iki çocuk babasıdır.