YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
AK Parti Genel Merkezi’nde Görevli Avukat Fatih Arslan, Yozgat Milletvekilliği için Aday Adayı Oldu

AK Parti Genel Merkezi’nde Görevli Avukat Fatih Arslan, Yozgat Milletvekilliği için Aday Adayı Oldu

AK Parti Genel Merkezi’nde görev yapan Ankara Barosu Avukatlardan hemşerimiz Ak Parti Yozgat Milletvekili Adayı Adayı Fatih Arslan, isteyena daha iyi hizmet etmek için AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için AK Parti Yozgat İl Başkanlığına başvuru belgesini teslim eden Av Fatih Arslan, burada yaptığı konuşmada seçimin önemine değinerek, görevlilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden çıktığını ifade etti.

Konuşmasına deprem felaketinde hayatlarını kaybedenler kullandıklarıa Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar bağ diyen Arslan, “AK Parti Genel Merkezi’nde yürüttüğüm görev gereği Yozgat il ve ilçe teşkilatımızla her daim iç içe olarak gönülümüzü hiç kesmedik. İlk, Orta ve Lise programlarını Yerköy İlçesinde tamamladım. 2004 yılında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Üniversite Eğitimini tamamladım ve ardından Ankara Barosu’na kayıtlı olarak Avukatlık mesleğine başladım. 2009 yılında bu yana AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Hukuk Müşaviri olarak çalışmakta olup Avukatlık mesleğini ifa etmekteyim. 29 Mart 2009’da AK Parti Ankara 1. Bölgeden İl Genel Meclis Üyeliğine aday gösterildim. 8 Haziran 2015,1 Kasım 2015 ve 24 Haziran 2018 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Yozgat Milletvekili adayı oldum.

Partimizin birçok kademesinde üstlenmiş olduğu görevlerden edindiğim birikim ve tecrübelerle Yozgat’ımızı en üst düzeyde yaşamak için canla başlamaya çalışacak, tarihi ve kültürel olarak İç Anadolu’muzun gözdesi olan Yozgat’ımızı bulunduğum her alanda gururla ifşa edecek, gençlerimizin yavrularını gözetecek ve aile kurumunun yapı taşı olan kadınlarımızın hayatlarının her alanında aktif bir biçimli söz sahibi olması için gerekli gayreti boyunduruklarıme olan inancım tamdır.

Memleketimiz Yozgat’ı Gazi Meclisimizde gece gündüz demeden canla başla temsil etmeye, bulunmaya, değerlendirmelerin ve sistemlerin genel merkezine hemşehrilerimin sesi olmak için siz değerli yol arkadaşlarının desteğine talibim. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tasarladığınde ortaya çıktığımız Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun inşasında büyük bir önem arz etmektedir. İnanıyorum ki Yozgat’ımız her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek bir oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçecek ve tercihini Cumhur İttifakından yana kullanacaktır.

Zamanınızı ayırıp yanında bulunduğunuz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.”diye konuştu. Ak Parti İktidarının 21 yıllık dönemindeki dört birliğini yatırım ve hizmet götürdüğünü vurgulayan Arslan, “Bugün Yozgat’ımız Bozok Üniversitesi başta olmak üzere Şehir Hastanesi ve daha sayamayacağımız pek çok yatırım ve hizmetlere Ak Parti iktidarları ile kavuşmuştur. Bunların devamı için Yozgat ve yürütmein Ak Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ihtiyacımız vardır.

Bizlerde dün olduğu gibi bundan sonra da Ak Parti çatısı altında Yozgat’ımız ve işletme için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji