YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Atalay, “Bir beş yıl daha bekleme Yerköy“

AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Atalay, “Bir beş yıl daha bekleme Yerköy“

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, Yerköylülerden 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’ye oy vermeleri konusunda çağrıda bulundu.

Atalay, Yerköy’ün son 22 yılda AK Parti iktidarından yeterince faydalanamadığını söyledi.

Atalay, yaptığı yazılı açıklamada, “Sevgili Yerköylüler, kıymetli hemşerilerim yine bir seçim sürecinde sizler ile buluşuyor toplantılar yapıyor, projelerimizi anlatıyor, önümüzdeki dönem için vaatlerimizi dile getiriyor ve Yerköy’ümüze daha iyi hizmet edebilme yarışında kendimizi tarif edip oylarınıza talip oluyoruz” dedi.

Seçimlerin birer demokrasi yarışı olduğunu belirten AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, “Tabi ki ilçemizde diğer Siyasi Parti Adaylarımızda aynı şekilde projelerini vaatlerini sizlere duyuruyor söylüyor ve bir demokrasi yarışı yaşıyoruz. Bu yarışın kazananının Yerköy olmasını her Yerköy sevdalısı gibi bizde istiyoruz, fakat bu lafla sözle olmuyor, işi ehline teslim etmek, liyakatli donanımlı olanı tercih etmek gerekiyor. Görüş açısı geniş, Vaatlerini projelerini izah ederken akla ve teknolojiye uygun, Anadolu tabiri ile ayakları yere basan vaatleri olanı tercih etmek gerekiyor. Tek başına 22 yıldır iktidarda olan AK Parti gerçeğini bilerek, AK Parti iktidarından maalesef ; Doğup büyüdüğümüz Yerköy’ümüzün neden yeterince faydalanamadığını bilip, Çevremizdeki il ve ilçelere bakarak, Hemen yanı başımızda nüfus olarak bizden çok küçük olan Çiçekdağı’ndaki hizmetlere bakarak oy tercihimiz i yapmak gerekiyor. Yerel politikaların onay merci projelerin Takibi ve Tasdiki, tabikide hükumet in yetkili organları yani bakanlar kurulu olduğunu bilerek oyumuz u tercih etmek gerekiyor, Bilinmeli ki AK Parti iktidarı 4 yıl daha Allah’ın izni ile ülkemizi tek başına yönetme hakkına sahiptir, Şüphesiz tüm ülkemiz ve tabi ki Çevremizdeki il ve ilçeler büyürken gelişirken Neden Güzel Yerköy’ümüz geri kalsın neden gençlerimiz için istihdam olanağı olmasın, neden iş için aş için göç versin, alt ve üst yapı çalışmaları veyahut diğer yatırımlar için, Devletin imkanlarından faydalanılamayıp Belediyeye ait taşınmazlar niçin satılsın. Şunu belirteyim kıymetli hemşerilerim bir 5 yılımız daha haybeye gitmesin, Kendiniz için, Eşiniz için, Aşınız için, Çocuklarınızın geleceği için, AK Partili Belediyeye ihtiyacımızın olduğunu, onunla büyüyüp, onunla gelişeceğimizi, bilerek 31 mart pazar günü oylarımızı kullanalım. Belediye başkan adayımız Avukat Fatih Arslan ve ekibindeki kıymetli, dürüst, çalışkan, liyakatli arkadaşların olması ayrıca Başkanımızın 20 yıla yakın AK Parti Genel Merkezinde hukukçu olarak çalışıyor olması, Genel merkezde uzun süre bulunması dolayısıyla ” İller Bankasında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, Gençlik ve Spor Bakanlığında, Turizm ve Kültür Bakanlığında, Tarım ve Orman Bakanlığında, Ulaştırma Bakanlığında ve diğer Bakanlıklardaki tüm projelerin onayı, işin hızlandırılması biran evvel ivedilikle siz değerli Yerköylüler ile yapılacak hizmetlerin buluşmasını sağlamak. AK Parti iktidarı ile vede işin ehli Sayın Av. Fatih Arslan’la bunları yapabiliriz, EVET YERKÖY bir 5 yılımız daha HEBA olup araya gitmesin. UMUT ediyorum ki YERKÖY Bu Kez Kendisine OY VERECEKTİR.” Şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji