YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Dereli, Muhtarlarla Kaymakamı Ziyaret Etti

Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Dereli, Muhtarlarla Kaymakamı Ziyaret Etti

Yerköy’de Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, köy ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Kaymakam Muharrem Coşkun’u ziyaret etti.

Ziyarette, muhtarların ilçenin kalkınması ve gelişmesi için yaptıkları çalışmalara teşekkür eden Dereli, muhtarların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Dereli, “Muhtarlarımız, halkımızın sesi ve temsilcisidir. Onların sorunlarını çözmek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaymakam Coşkun da, muhtarların ilçenin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, onların sorunlarının çözümü için her zaman destek vereceklerini söyledi.

Dereli: “Muhtarlarımızla Kaymakamımızla Birlikte Yerköy’ü Daha İyi Yerlere Taşımak İçin Çalışacağız”

Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımızla birlikte Kaymakamımız Muharrem Coşkun’u ziyaret ederek, ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için istişarelerde bulunduk. Muhtarlarımız, halkımızın sesi ve temsilcisidir. Onların sorunlarını çözmek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Muhtarlarımızla birlikte Yerköy’ü daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız” dedi.

Kaymakam Muharrem Coşkun’a gerçekleşen ziyarette, CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar, İl Genel Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarları da eşlik etti.

Ziyarette, muhtarların muhtarlar günü de kutlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji