YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay oldu

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay oldu

AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. İlçe başkanlığına atanan genç iş insanı Selahattin Atalay görevi başkanlık görevini eski başkan Hacı Dereli’den devraldı.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli’nin başkanlıktan istifa etmesinin ardından bu göreve parti genel merkezi tarafından Yerköy’ün genç iş insanı Selahattin Atalay atandı.

Atalay, parti binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan eski ilçe başkanı Hacı Dereli,  “Öncelikle büyük bir onur ve gururla bu güne kadar sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimi bugün partimize büyük katkıları bulunan ilçemizin sevilen genç iş insanı Selahattin Atalay’a devrediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada AK Parti çatısı altında partimize destek olmaya devam edeceğim. Bu vesile ile başkanımıza yeni görevinin hayırlı, uğurlu olmasını ve başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay’da eski ilçe başkanı Hacı Dereli’ye teşekkür ederek, bu zaman kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Atalay, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ve İl Başkanımız Sayın Çelebi Altuntaş’ın teveccühleri ile şahsıma ilçe başkanlığı görevini layık gördükleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığımız vazifenin büyük sorumluluğunu bilerek ülkemizin şahlanış dönemini olan Türkiye Yüzyılında birlik ve beraberlik içinde ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek adına gece gündüz demeden aşkla çalışacağımı ifade etmek istiyorum. Hemşerilerimizin hizmetkarı olmak için devraldığımız bayrağı zirveye taşımak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti davası kutlu bir davadır. Bu davada yer almak bu davanın bir neferi olmak şereftir, onurdur. AK Partide bu bir bayrak yarışıdır. Bu vesile ile bir kez daha emekleri ve özverisi için İlçe Başkanımız Hacı Dereli’ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

selahattin atalay1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji