YouTube

  • DOLAR
    %-0,36
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %-1,69
  • BIST
    %1,43
AK Parti Yerköy ilçe başkanı ve heyeti Yozgatlı yetkilileri ziyaret etti

AK Parti Yerköy ilçe başkanı ve heyeti Yozgatlı yetkilileri ziyaret etti

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, İlçe Kaymakamı Muharrem Coşkun, İl Genel Meclis Üyesi Aziz Başak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli ziyaretlerde, Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, İçişleri Bakanlığı Basın Müşaviri Muammer Karadeniz ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyarette, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konuşulduğunu belirten AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Yozgat Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül’ü ziyaret ederek ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Sayın Vekilimiz, ilçemizin sorunlarının çözümü için elinden gelen desteği vereceğini ifade etti. İçişleri Bakanlığı Basın Müşaviri Muammer Karadeniz’i de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettik. Sayın Karadeniz’e yeni görevinde başarılar dileriz. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek ilçemize kazandırmayı düşündüğümüz Organize Sera Bölgesi projesini konuştuk. Sayın Bakan Yardımcımız, projemizin hayata geçirilmesi için gerekli desteği vereceğini ifade etti. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji