YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,19
  • ALTIN
    %-0,37
  • BIST
    %0,15
AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığında, Yüksek İstişare toplantısı yapıldı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığında, Yüksek İstişare toplantısı yapıldı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer başkanlığında İlçe Başkanı Hacı Dereli ve Yürütme Kurulu Üyeleri bir araya gelerek, yüksek istişare kurulu toplantısı yapıldı.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen Yüksek İstişare toplantısına, telekonferans yönetimiyle katılan Anayasa Komisyonu ve aynı zamanda Karma Komisyon Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’da katıldı.

İlçe Başkanı Hacı Dereli, “Geçmişten geleceğe köprü” sloganıyla oluşturduğumuz ak parti yüksek istişare heyeti ilk toplantısını dun coşkuyla gerçekleştirdi. Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ beyefendinin telekonferans yoluyla katıldığı toplantımız, il başkanımız sayın Yusuf Başer, merkez ilce başkanımız Kürşat Kılıç, ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz ve geçmişte partimizin değişik kademelerinde görev almış yüksek istişare heyeti üyelerimiz katılımı ile parti binamızda gerçekleştirildi. Partimizi 2023 hedeflerine ulaştıracak teşkilatlanmamızı tamamlayıp inşallah sahada var gücümüzle yer almaya devam edeceğiz.  Sefer bizden zafer Allah’tan, Bu davaya hizmet edenlere bin selam olsun ”şeklinde konuştu.

Gerçekleşen toplantıda Bozdağ, AK Parti hükümeti tarafından yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler veren Bozdağ, şu ifadelerde bulundu: “Yerköy İlçemiz, AK Parti hükümetinin göreve geldiği günden itibaren ilçemize büyük yatırımlara imza atmıştır. Bunlardan en başta gelen Adalet Meslek Yüksekokulu, Fen ve Anadolu Lisesi, Kaymakamlık binası, derslikler, emniyet binası ve bunların yanında AK Parti belediyeciliği döneminde yapılan sıcak asfalt ve sayamadığımız birçok şey ilçeye kazandırılmıştır.  Yüksek istişare kurulu üyelerimize ve ilçe yönetimimize burada çok büyük görev düşmektedir. AK Parti hükümetinin ilçeye kazandırdığı ve kazandırmaya devam ettiği çalışmaları kamuoyuna duyurmaları gerekmektedir.” dedi.

Bozdağ’ın, yüksek İstişare toplantısı sonrasında üyelerle fikir alış verişinde bulundu.

Bozdağ’ın konuşması sonrasında AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve İlçe Başkanı Hacı Dereli, katılıcılara teşekkür ettiler.

Toplantıya, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer’in yanı sıra, İlçe Başkanı Hacı Dereli, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Osman Olcay Tug Uyar ve Yüksek İstişare kurulu üyeleri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji