YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Ak Parti Yerköy İlçe teşkilatından arabaşı etkinliği

Ak Parti Yerköy İlçe teşkilatından arabaşı etkinliği

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Biz büyük bir aileyiz ” arabaşı etkinliği yapıldı.
İlçe Başkanı Hacı Dereli, yaptığı açıklamada; birlik beraberlik ve kaynaşma adına arabaşı etkinliği düzenlediklerini söyledi.
Başkan Dereli, “2009 yılında göreve geldiğimiz günden beri Yerköy için yapabileceğimiz bütün çabaları gösterme gayreti içerisinde olduk. Bizden önce ki dönemlerde görev yapan ilçe başkanlarımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışma gayreti gösterdik.
Bundan sonra da göstereceğimize hiçbir gaye olmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sizlerin huzurunda bir teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Bey, hemşehrimiz daha sonra göreve gelen Ertuğrul Soysal Beye. Çalışmaları ve gayretleri ile tekrar göreve getirilen Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ Beyefendiye Sayın Cumhurbaşkanımıza Yozgat’a ve Yozgatlılara duyduğu bu güven için tekrar teşekkür ediyorum. Arabaşı bahane maksat muhabbet, bir araya gelme bahane aslında Başta il başkanımız Yusuf Başer olmak üzere siyasi parti temsilcilerimizi, stk temsilcilerimizi, oda ve borsa başkanlarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın gözdeleri köy muhtarlarımızı ve partimize gönül vermiş gönüldaşlarımızı ağırlamak bizim için şereftir. Gönlümüzün kapıları da, partimizin kapıları da hemşehrilerimize her zaman açık. Yerköy’ümüzü ileri götürmek için daha fazla istişare, daha fazla gönül birliği yapacağız. Bu vesile ile katılan bütün misafirlerimize teşekkür ederiz.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji