Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Yerköy Kadın Kolları, anneler günü programı düzenledi

AK Parti Yerköy İlçe

AK Parti Yerköy İlçe Kadın Kolları tarafından Belediyesi Düğün Salonunda Anneler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Programa, Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ece, Belediye Meclis Üyeleri Ökkeş Arslan, İbrahim Şahin, Yıldız Kayhan, Mehmet Yılmaz, AK Parti Yerköy Kadın Kolları Başkanı Merve Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, annelerin sevgi, fedakarlık ve şefkatte birleşen eşsiz varlıklar olduğunu söyledi.

Arslan, “Sizler, yüreklerindeki sevgiyle, ailemizin temel direği ve toplumumuzun güçlü yapı taşlarısınız. Sizler, çocuklarımıza ilham ve rehberlik sunarken, geleceğimizi şekillendiriyor ve umutlarımızı yeşertiyorsunuz. Sizler, sabırla ve özveriyle, her daim yanımızda olan en kıymetli varlıklarımızsınız. Her gününüzün Anneler Günü gibi coşku ve sevgiyle dolu geçmesi dileğiyle, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay ise “Bugün, hayatımızın en değerli varlıkları olan annelerimizi onurlandırmak ve onların kıymetini bir kez daha hatırlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Anneler Günü vesilesiyle, tüm annelerimizin bu özel gününü yürekten kutluyorum. Annelerimiz, sevgi, şefkat ve fedakârlık timsalidir. Onlar, bizlere hayatın anlamını, merhameti ve insan olmanın ne demek olduğunu öğreten ilk öğretmenlerimizdir. Her birimizin üzerinde emeği olan annelerimiz, bizleri karşılıksız sevgileriyle sarıp sarmalayarak hayata hazırlayan en büyük güçtür. AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı olarak, annelerimizin sadece bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğine inanıyoruz. Onların emeği, sevgisi ve çabaları hiçbir zaman unutulmamalıdır. Annelerimizin toplumdaki yeri ve önemi, her daim en üst seviyede olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, tüm annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti Yerköy Kadın Kolları Başkanı Merve Kılıç ise yaptığı konuşmada, “Karşılıksız sevgi, sabır, şefkat ve hoşgörünün timsali olan, emek ve fedakarlıkları ile toplumun şekillenmesinin, eğitilmesinin ve gelecek nesillerin yetiştirilmesinin sorumluluğunu üstlenen, ilk yuvamız, ilk sığınağımız, ilk öğretmenlerimiz… cennet kokulu annelerimizin 10 Mayıs Anneler Gününü kutlarız.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların AK Parti Yerköy İlçe Kadın Kolları tarafından hazırlanan çeşitli ikramlar sunularak program sona erdi.