YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
AK Parti Yerköy’de ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ dedi

AK Parti Yerköy’de ‘Gönlümüz Bir, Soframız Bir’ dedi

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı ve Yerköy Belediye Başkan Adayı Avukat Fatih Arslan tarafından “Gönlümüz Bir, Soframız Bir” sloganı ile iftar programı düzenlendi.

İftar Programına AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, AK Parti İl ve İlçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Molla Hüsrev Camii önünden düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Avukat Fatih Arslan, “Gönlümüz bir, soframız bir” sloganı ile bu iftar programını düzenlediklerini söyledi.

Aday Avukat Fatih Arslan, “Hem ilçe halkımız hem partililerimiz hem de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek gönlümüzün ve soframızın bir olduğunu göstermek için bu iftar yemeğini düzenlemiş bulunmaktayız. İftar yemeğimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Arslan, Yerköy’e hizmet etmek için yola çıktıklarını ve bu yolda tüm Yerköylülerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtirken, Yerköy için projelerinden de bahseden Arslan, “Yerköy’ü daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay ise “Düzenlemiş olduğumuz İftar programımıza teşriflerinizden dolayı her birinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Evet böyle programları özlemişiz, kardeşlik çatısı altında her zaman Bir Olacağız, İri olacağız, Diri olacağız ve hep birlikte Yerköy olacağız. Dostluk ve kardeşlik içerisinde yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin. Bizler Yerköyümüze hizmet için Bir Beş yılımızı daha kaybetmeyi istemiyoruz.  Sizlerin güçlü desteğiyle 1 Nisan sabahı belediye başkanı olarak, şehrül emin olarak Fatih Arslan’ı göreceğimize inancım tamdır. Geldiğiniz için tekrardan hepinize teşekkür ediyorum, Rabbim oruçlarımızı kabul etsin, sağ olun var olun Allaha emanet olun.” şeklinde konuştu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altıntaş’da iftar programını düzenleyen ilçe teşkilatına ve katılımcılara teşekkür etti.

iftar 7

iftara

iftar 6 iftar 5 iftar 4 iftar 3 iftar 2 iftar 1 iftar 8

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji