Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, “Yozgat’ımız sağlık alanında çağ atladı”

AK Parti Yozgat İl

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, “Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık hizmetlerinin sunumu ve hastalara sunulan imkânlar hakkında bilgi aldık. Hastanemizde modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunulduğunu gördük. Hastane çalışanlarına da özverili çalışmaları için teşekkür ederiz” dedi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat Şehir Hastanesi başta olmak üzere, Sorgun, Yerköy ve diğer ilçelere yapılan devlet hastaneleri ile Yozgat’ın sağlık alanında adeta çağ atladığını söyledi.

İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastanenin genel ve fiziki durumu hakkında hastane Başhekimi Uzman Dr. Ali Demir’den bilgi aldı.

Başkan Altuntaş’a hastane ziyaretinde; AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin’de eşlik etti. Hastanenin birimlerini gezen ve çevre düzenlemelerini de inceleyen Başkan Altuntaş, eksikliklerin tamamlanması noktasında üzerlerine düşen görevi ivedilikle yerine getireceklerini ifade etti.

YOZGAT’IMIZ SAĞLIK ÜSSÜNE DÖNÜŞTÜ

İl Başkanı Altuntaş, yaptığı açıklamada; Yozgat’ın ve ilçelerinin yeni hastanelerle sağlık üssüne dönüştüğünü vurguladı.  Başkan Altuntaş, “AK Parti iktidarları döneminde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da değişim ve dönüşüm yaşandı. Yozgat’ımızda Türkiye’nin ilk açılan Şehir Hastanesi, ilçelerimizde modern devlet hastaneleri ile sadece ilçe halkına değil bölge insanına da hizmet verilmektedir. Yurt dışından gurbetçilerimiz gelerek tedavilerini memleketlerinde yani Yozgat’ımızda ilçelerde ki hastanelerimizde gönül rahatlığı ile yaptırmaktadırlar.” dedi.

YAPILAN HİZMETLERİ VATANDAŞLARIMIZ TAKDİR EDİYOR

Sağlık alanında yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdir edildiğini vurgulayan Başkan Altuntaş, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ileri görüşlü engin deneyim ve tecrübeleriyle hayata geçirilen şehir hastaneleri, devlet hastaneleri ile vatandaşlarımız adeta 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmetine kavuştu. Bu hizmet her kesim tarafından takdir ediliyor. Bizzat hastalarımızı ziyaretlerimizde “Allah devletimize zeval vermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Her şeyimizle ilgileniyorlar. Hiçbir eksiğimiz yok. Otel gibi” diyerek düşüncelerini ifade ediyorlar. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor.” dedi.

YERKÖYÜMÜZE YAKIŞIR BİR HASTANE

Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’nin ilçeye yakışır bir hastane olduğunu vurgulayan Başkan Altuntaş, “Yeri konumu itibariyle ilçemize yakışır bir hastanede vatandaşlarımız güven içerisinde tedavi görüyor. Başhekimimiz Ali Demir, idari personel, hekimlerimiz ve diğer sağlık çalışanlarımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret sarf ediyor. Eski hastanemizde belki zor şartlarda aynı kadro özellikle pandemi döneminde büyük mücadelelerle kendi hayatlarını hiçe sayarak vatandaşlarımıza hizmet etti. Şimdi ise çok şükür modern bir hastanede hizmet veriyorlar. Hastanemiz yeni açıldı elbette bir takım eksikliler olabilir Başhekimimizle konuştuk. Bizlerde eksikliklerin giderilmesi noktasında gerek vekillerimiz gerekse sağlık bakanlığımız nezdinde girişimlerde bulunacağız.” diye konuştu.

İl Başkanı Çelebi Altuntaş’a hastane ziyaretinde AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin’de eşlik etti.