Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Partili yetkililer, Yerköy Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Ak Parti Yozgat İl

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin ve Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Osman Biçer, Yerköy Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Altuntaş ve Atalay, incelemeler sırasında hastane Başhekimi Uzman Dr. Ali Demir’den bilgi aldılar.

Ziyarette, hastanedeki sağlık hizmetlerinin sunumu ve hastalara sunulan imkanlar hakkında bilgi alan heyet, hastane çalışanlarıyla da görüştü.

Altuntaş, yaptığı açıklamada, “Yerköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık hizmetlerinin sunumu ve hastalara sunulan imkanlar hakkında bilgi aldık. Hastanemizde modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunulduğunu gördük. Hastane çalışanlarına da özverili çalışmaları için teşekkür ederiz” dedi.

Atalay da, “Yerköy Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması için elimizden geleni yapacağız. Hastanemize ve hastalarımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Dr. Şahin ise, “Yerköy Devlet Hastanesi’nde modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Hastanemizdeki tüm hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Ziyaretleri için Sayın Altuntaş, Sayın Atalay, Sayın Biçer ve Sayın Tan’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Biçer de, “Yerköy Devlet Hastanesi’nin modern ve donanımlı bir hastane olduğunu gördük. Hastanemize yapılan yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti hükümetine teşekkür ederiz” dedi.

Başhekim Demir’e, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Candaş Tan, Başhekim Yardımcısı Dt.Furkan Bulut, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yusuf Civan ve Müdür Yardımcısı Abdullah Lafcı eşlik ettiler.