YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Akdağmadeni İlçe Müftülüğü Sabah Namazı Buluşmaları Düzenledi

Akdağmadeni İlçe Müftülüğü Sabah Namazı Buluşmaları Düzenledi

Akdağmadeni İlçe Müftülüğü, “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi Kapsamında Sabah Namazı Buluşmaları Programı Düzenledi.

Akdağmadeni ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Sabah Namazı Buluşmaları programı gerçekleştirildi.

Programda, Sabah Namazını kılan öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladıktan sonra Şöhrettin Duygu Anadolu Lisesi İlahiyatçı Fatih Kaplan tarafından verilen “Duanın Fazileti ve Hikmetleri” konulu sohbete katıldılar.

İlçe Müftüsü Abdullah Çolak, program hakkında yaptığı açıklamada, Peygamber efendimizin “Sabah Namazının 2 rekatlık sünneti yer ve gök arasında ne varsa ondan daha hayırlıdır” sözünü hatırlatarak çocukların bu sözden rehber edinmelerinin amaçlandığını belirtti. Programda, namazların ihlasla ve şuurla kılındığına dikkat çekildi.

Fatih Kaplan’ın verdiği sohbetin ardından hayır sahibeleri tarafından karşılanan kahvaltı yapıldı. Daha sonra İslamiyet’in doğduğu dönemde yaşanan mücadelelerden bahsedilerek, “Batıl davasını savunanlar kadar bizler hak davasını savunmaktan çekinmememiz gerektiği” konusuyla ilgili mütalaa yapıldı. Son olarak, Allah’ın yegane yaratıcı Malikül Mülk olduğu üzere manevi bir iklimde “Lailahe İllallah” zikri çekildi.

Öğrencilerin dinî değerleriyle ilgili bilinçlenmeleri amacıyla düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları programı, ilçede büyük ilgi gördü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji