YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,07
  • BIST
    %0,20
Akdağmadeni Ormanlarında Doğa Yürüyüşü ve Kültürel Gezi Sorgun Gençlik Derneği Tarafından Düzenlendi

Akdağmadeni Ormanlarında Doğa Yürüyüşü ve Kültürel Gezi Sorgun Gençlik Derneği Tarafından Düzenlendi

Sorgun Gençlik Derneği tarafından Akdağmadeni Ormanlarında hafta sonu doğa yürüyüşü ve Akdağmadeni Kültürel gezisi düzenlendi.

Yozgat’ın en geniş orman alanına sahip Akdağmadeni ilçesinde yer alan temiz havasıyla sarıçam, ardıç, palamut gibi ağaç türlerini bünyesinde barındıran Akdağmadeni ormanları, gençlerle doğayı birleştiren Sorgun Gençlik Derneği tarafından açık hava sporları yapıldı.

Doğa yürüyüşünün ardından onlarca tarihi binası ve değeri bulunan Akdağmadeni’nde kültürel gezi düzenlenerek tarihi yerler anlatıldı. Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, “Akdağmadeni Ormanlarının temiz havasında ve muhteşem görsel manzarası eşliğinde gençlerle birlikte doğa yürüyüşü yaptık.

Bozkırın ortasında yer alan yeşil ile mavinin buluştuğu Akdağmadeni ormanları, eşsiz doğal güzellikleri ile kendisine hayran bırakıyor. Yozgat’ın en geniş orman alanına sahip Akdağmadeni ilçesinde yer alan yemyeşil doğası ve temiz havasıyla sarıçam, ardıç, palamut gibi ağaç türlerini bünyesinde barındıran Akdağmadeni ormanları, içerisinde gizlediği göl, şelale ve görkemli vadiler ile kendisine hayran bırakıyor. Doğa yürüyüşünün ardından onlarca tarihi binası ve değeri bulunan Akdağmadeni’nde kültürel gezi düzenledik,” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji