YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,49
Akdağmadeni’nden İlk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Akdağmadeni’nden İlk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Akdağmadeni’nde 2023 Yılının İlk Hac Kafilesi Kutsal Topraklara Yolculuğuna Başladı

Akdağmadeni ilçesinde hac ibadetini yerine getirmek üzere olan ilk hacı kafilesi, kutsal topraklara yolculuğuna başladı. Merkezi Haseki Camii’nde düzenlenen uğurlama programı, sabah namazı sonrasında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın da programa katılarak hacı adaylarını dualarla uğurladı.

Uğurlama programının başında Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ardından İlçe Müftüsü Abdullah Çolak, hacı adaylarına hitaben bir konuşma gerçekleştirerek hac ibadetinin önemini anlattı ve adayları tebrik etti. Duygusal anların yaşandığı bu programda, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın da hacı adaylarıyla bir araya gelerek konuşma yaptı.

Başkan Yalçın, konuşmasında, “Akdağmadeni’nde 53 vatandaşımızdan oluşan 2023 yılının ilk Hac Kafilesini Merkez Haseki Camii’nden uğurluyoruz. Hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum. Sabırla Hacca gitmeyi bekleyen tüm vatandaşlarımıza da bir an önce nasip olmasını temenni ediyorum. Yolculuğunuz mübarek olsun. Rabbim hac ibadetinizi kabul eylesin inşallah.” şeklinde konuştu.

Hac adaylarının ailelerinin yoğun katılım gösterdiği uğurlama programı, yapılan dualar eşliğinde son buldu ve kafile kutsal topraklara uğurlandı. Bu anlamlı yolculukları boyunca hacı adaylarının dualarla desteklendiği belirtildi.

Hac ibadeti, Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olup her yıl binlerce insan, kutsal topraklarda bu kutsal görevi yerine getirmek için yola çıkar. Akdağmadeni ilçesinin bu yılki ilk hac kafilesi, tüm toplumun duaları ve destekleriyle kutsal topraklara güvenli bir şekilde ulaşacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji