YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %-0,42
  • BIST
    %0,62
Amasya’dan Kozan’a Teşekkür Ziyareti: Yozgat Şehir Hastanesi’nde Şifa Buldu

Amasya’dan Kozan’a Teşekkür Ziyareti: Yozgat Şehir Hastanesi’nde Şifa Buldu

Amasya’da yaşayan Ayşe Geçdoğan, oğlunun göz problemi için tedavi arayışlarının sonucunda Yozgat Şehir Hastanesi’nde sağlık buldu. Teşekkür amacıyla Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan’ı ziyaret etti.

Ayşe Geçdoğan, oğlunun uzun süren göz tedavisi için çeşitli arayışlarda bulunmuş, ancak sonuç alamamıştı. Bir arkadaşının önerisi üzerine Yozgat Şehir Hastanesi Göz Hastalıkları servisine başvuran Ayşe Geçdoğan, Op. Dr. Fevzi Çelik tarafından yapılan tetkikler ve ardından gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuştu.

Ameliyat sonrasında Yozgat’a gelerek oğlunun kontrollerini yaptıran Ayşe Geçdoğan, Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Başhekim Uz. Dr. Kozan, ziyaret sırasında şunları söyledi: “Yozgat Şehir Hastanesi olarak, çevre illerden hastaların da tercih ettiği bir sağlık kurumu olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ömer Taha’ya sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.”

Ayşe Geçdoğan, Yozgat Şehir Hastanesi’nde gösterilen ilgi ve tedavi sürecini Amasya’da çevresiyle paylaştığını ve bazı komşularının önümüzdeki günlerde Yozgat’a tedavi için geleceğini belirtti.

Ayşe Geçdoğan, teşekkürlerini Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan’a, hastane çalışanlarına ve doktoru Op. Dr. Fevzi Çelik’e iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji