YouTube

  • DOLAR
    %-0,37
  • EURO
    %-0,34
  • ALTIN
    %-1,70
  • BIST
    %1,48
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yozgat’ta sıla-i rahim yaptı

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yozgat’ta sıla-i rahim yaptı

Yozgat’ın yetiştirdiği önemli isimlerden Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, beraberinde Anayasa Mahkemesi üyeleri ile Yozgat merkezi ziyaret etti.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, “Bireysel Başvurularda İnceleme Usulleri” Paneline katılmak üzere geldiği memleketi Yozgat’ta sıla-i rahim yaptı. Dolu dolu geçen Pazar ziyaretinde Arslan, şehrin önemli merkezlerini ziyaret etti.

Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye başkanı Celal Köse, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selçuk Akdoğan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Baro Başkanı Muhsin Ayanoğlu ve yargı mensuplarının eşlik ettiği ziyarette Arslan, şehrin önemli merkezlerini ziyaret etti.

“Bireysel Başvurularda İnceleme Usulleri” Paneline katılmak üzere geldiği Yozgat’ta Arslan, memleket hasreti giderdi. Tarihi askerlik şubesini ziyaret eden Arslan, daha sonra beraberinde heyetle birlikte şehrin merkezinde bulunan tarihi saat kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Arslan’ın ziyaret duraklarından bir tanesi tarihi Çapanoğlu Camii oldu. Burada kabirlere dua eden Arslan,  yaz döneminde restoresi tamamlanan Fatih Camii’ni de ziyaret etti.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve üyelerine, tarihi Hayri İnal Konağı’nda menengiç kahvesi ile kavura ikram edilirken, Yozgat türküleri seslendirildi. Ziyaretleri sırasında yetkililerden bilgi de alan Arslan’ın memleketi Yozgat’ta bulunmaktan mutluluk duyduğu ifadelerine de yansıdı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji