YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Aranan 12 kişi, jandarma tarafından kıs kıvrak yakalandı

Aranan 12 kişi, jandarma tarafından kıs kıvrak yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranması bulunan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda, aranması olan 12 şahıs kıskıvrak yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, arama çalışmalarını 01-18 Mart tarihleri arasında sürdürdü. Bu süreçte, çeşitli suçlardan aranan kişilere yönelik operasyonlar düzenlendi. Ekipler, hakkında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısların peşine düştü.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde oldu:

“Hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma”suçundan “3 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (A.C.) isimli şahıs Yozgat-Merkez ilçesinde. Hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma”suçundan “3 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (S.E.Y.) isimli şahıs Yozgat-Merkez ilçesinde. Hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçundan “8 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (N.Ş.) isimli şahıs Yozgat-Merkez ilçesinde. Hakkında “Kasten Yaralama”suçundan “1 Yıl 6 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (M.Ö.) isimli şahıs Yozgat-Merkez ilçesinde. Hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”suçundan “2 Yıl 6 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (B.A.) isimli şahıs Yozgat-Merkez ilçesinde. Hakkında “Bina İçerisinde Bulunan Eşya Hakkında Hırsızlık”suçundan “2 Yıl 15 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (Ö.K.) isimli şahıs Yozgat-Merkez ilçesinde. Hakkında  “Askeri Ceza Kanununa Muhalefet” suçundan “5 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (F.Ö.) isimli şahıs  Yozgat – Yerköy ilçesinde. Hakkında  “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” ve “Hakaret, Basit Yaralama” suçlarında toplam  “2 Yıl 7 Ay 51 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (Y.K.) isimli şahıs Yozgat – Yerköy ilçesinde. Hakkında “Silahla Tehdit” ve “Şantaj” suçlarından toplamda “2 Yıl 10 Ay 25 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (M.C.), isimli şahıs Yozgat – Yerköy ilçesinde. Hakkında “Mala Zarar Verme”suçundan “4 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (N.S.) isimli şahıs Yozgat-Sorgun ilçesinde. Hakkında “Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozmak” suçundan “2 Ay 7 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (H.A.) isimli şahıs Yozgat – Sarıkaya ilçesinde. Hakkında “Cebir Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan “4 Yıl 6 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (A.Ü.) isimli şahıs Yozgat – Boğazlıyan ilçesinde yakalanmıştır. Yakalanan (12) şahıs Adli Makamlarca tutuklanarak Cezaevlerine konulmuştur.” dendi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Adli Makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

jandarma yakalama

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji