YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,32
  • BIST
    %0,00
Araplı Kasabasında Altyapı ve Yol Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Araplı Kasabasında Altyapı ve Yol Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Araplı Kasabasında yol dolgusu, tesviye ve asfaltlama çalışması devam ediyor.

Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, 28 Mayıs seçimlerinin ülkemize hayırlı olması dileğinde bulunarak Araplı halkının üzerine düşeni yaptığını belirtti.

Yaptığı çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Adem Ertuğrul, ekipler tarafından sürdürülen yol çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini, bitirilen çalışma ile birlikte vatandaşların tozlu topraklı ve çamurlu yollardan kurtulacaklarını söyledi.

Başkan Ertuğrul, “ Bizlerin hedefinde belde genelinde sürdürdüğümüz altyapının bitirilmesi, bitirilen altyapı ile birlikte yolların asfaltlanması çalışmalarının yapılması vardı. Halkımızın bizlere olan desteği ile halkımıza verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getiriyoruz. Belde genelin de ciddi sorun teşkil eden altyapıyı tamamı ile bitirerek bundan sonra altyapı sorunu olmayan bir yerleşim yeri olma özelliğini taşıyacağız. Bazı altyapıda da eksiklerimiz kaldı. Onlarıda hızlı bir şekilde çözeceğiz. Yürüttüğümüz çalışmalarla Araplımız için hizmetlerimiz devam ediyor. Biz her zaman vatandaşımızla birlikteyiz. Onlara hizmetten onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji