YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Avukat Muhsin Ayanoğlu Baro Başkanı seçildi

Avukat Muhsin Ayanoğlu Baro Başkanı seçildi

Yozgat Barosu Başkanlığı için tek liste halinde girilen seçimde Avukat Muhsin Ayanoğlu Baro Başkanı seçildi.
2020 yılı Ekim ayında yapılması planlanan Yozgat Barosu Başkanlığı 34. Genel Kurulu seçimi Pandemi dolayısıyla ertelenmişti. Normalleşme süreciyle birlikte ertelenen Yozgat Baro Başkanlığı seçimi Yozgat Grand Ser Otelde avukatların yoğun katılım gerçekleştirildi.
Mevcut Başkan Mehmet Şimşek, daha önce aday olmayacağını açıklamasının ardından seçime tek aday olarak giren Muhsin Ayanoğlu başkanlığa seçildi.
Genel Kurulda konuşan mevcut Başkan Mehmet Şimşek, Kongrenin 2020 yılı Ekim ayında yapılmasını planladıkları fakat yaşanan pandemi süreci sebebiyle bu güne kalındığını ifade etti.
Üç dönemdir Baro Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatan Şimşek, “Daha önce ifade ettiğim gibi ben bu dönem aday olmayacağımı söylemiştim. Yine genel kurulumuzun teveccühü ve takdirine olmak üzere Türkiye Barolar Birliği delegeliğine adayım ve oylarınıza talibim. Görev verdiğiniz süre içerisinde istemeden de olsa kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız varsa hepsinden özür dilerim. Hiç birisi kasti olmamıştır. Benden yana bir hak varsa helal olsun” diye konuştu.
Yozgat Baro Başkanlığına seçilen Muhsin Ayanoğlu’da yaptığı açıklamada;mensubu olmaktan onur duyduğu Yozgat Barosu’nun 34. Genel Kurulunda meslektaşlarının teveccühü ile Yozgat Barosu seçilmesinin gururunu yaşadığını söyledi.
Başkan Ayanoğlu, “Yozgat Barosu kurulduğu 1954 yılından itibaren Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olduğu, demokratik, laik, ve sosyal bir hukuk devleti olduğu bilinci ile çalışmış ve bunun savuculuğunu yapmıştır. Bugünden sonra da aynı şekilde çalışmalarına devam edecektir. Baro faaliyetlerinin daha etkin, üyelerimiz arasındaki sevgi, saygı ve güvenin hakim olduğu, hukukun üstünlüğünden taviz vermeden meslek ve meslektaş odaklı görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar baromuzda başkan olarak ve diğer kurullarda görev alarak hizmet etmiş ve baromuzun bugünlere gelmesine ve kurumsallaşmasına katkı sunmuş olan tüm meslektaşlarımıza saygı ve şükranlarımızı sunuyorum.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından meslekte 25 ile 50 yılını dolduran avukatlara plaket takdimi yapıldı. Daha sonra yapılan seçimde Yozgat Baro Başkanlığına Muhsin Ayanoğlu seçildi.
BARO YÖNETİMİ ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:
Baro Başkanı Muhsin Ayanoğlu
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
1.Fevzi Altıntaş
2.Ömer Faruk Açıkgöz
3.Salih Büyüksoy
4.Halis Murat Dalkılıç
5.Bekir Demirtaş
6.İsmail Özkan Erden
7.Emin Erkılıç
8.Hasan Kandemir
9.Ahmet Keskin
10.Tuğba Okur
11.Recep Özmen
12.Metin Taşkesen

baro4 1 e1615788112213

baro e1615788161284

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji