YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %0,32
  • ALTIN
    %-0,42
  • BIST
    %2,05
Avukat Sadettin Uyar, Belediye Başkanlığı İçin AK Parti Aday Adaylığını Açıkladı

Avukat Sadettin Uyar, Belediye Başkanlığı İçin AK Parti Aday Adaylığını Açıkladı

İş İnsanı, Akademisyen ve Ankara Genç Müsiad teşkilat komisyon üyesi Avukat Sadettin Uyar, Yerköy Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı.

İş İnsanı, Akademisyen ve Ankara Genç Müsiad teşkilat komisyon üyesi Avukat Sadettin Uyar, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Yerköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Uyar, AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı’na gelerek başvurusunu yaparken, partisine olan bağlılığını ve hizmete olan samimiyetini vurguladı.

Aday adaylığını açıklarken Uyar, şu ifadeleri kullandı: “Sayın İlçe Başkanımız ve Sayın AK Parti İlçe Teşkilatı ve bu güne kadar partimize emeği geçen büyüklerimiz ve Sayın Hazırun hepinizi saygı ile selamlıyorum. Şahsımı aranıza kabul etmenizden teveccühünüzden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Uyar, 2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’a olan sadakatini vurgulayarak, gençlere hizmet çağrısına uyarak bu kutsal vazifede bulunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ayrıca, Uyar, kendisini tanıtarak 30 yaşında Ankara’da avukatlık yaptığını ve ilçesinde çeşitli iş alanlarında faaliyet gösteren Uyarlar ailesinin bir ferdi olduğunu belirtti.

Uyar, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayı olarak burada huzurunuzda evraklarımı teşkilatıma takdim ediyorum. Tekrardan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

DSC 0731 DSC 0737

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji