YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Avukat Sadettin Uyar, “İlçemizin sorunlarını biliyor ve çözümleri için var gücümle çalışacağım”

Avukat Sadettin Uyar, “İlçemizin sorunlarını biliyor ve çözümleri için var gücümle çalışacağım”

İş İnsanı, Akademisyen ve Ankara Genç Müsiad üyesi Avukat Sadettin Uyar, kutsal bir göreve talip olmak için yola çıktığını belirterek, “Bu süreçte halkımızın güvenini kazanmak ve ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Avukat Sadettin Uyar, belediye başkanlığının bir gönül işi olduğunu vurgulayarak, Yerköy’ün daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çeşitli alanlarda yeni projelerle harekete geçeceğini söyledi.

Belediyeciliğin sadece belirli alanlar içinde hizmet sunma anlamına gelmediğini ifade eden Avukat Sadettin Uyar, “Belediyecilikte hizmette sınır ve ölçü yoktur. Belediyenin asli görevleri bellidir ancak önemli olan sosyal belediyecilik anlamında şehre ve vatandaşlara kalıcı ve güzel eserler bırakmaktır” dedi.

Yerel yönetimde sürdürülebilir kalkınma ve şehir planlamasına odaklanacaklarını vurgulayan Uyar, şehrin mevcut potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

“Belediyecilik sadece belirli alanlar içinde hizmet sunma anlamına gelmemektedir. Belediyecilikte hizmette sınır ve ölçü yoktur. Belediyenin asli görevleri bellidir ancak önemli olan sosyal belediyecilik anlamında şehre ve vatandaşlara kalıcı ve güzel eserler bırakmaktır. Belediye başkanı olmam durumunda Yerel yönetimde sürdürülebilir kalkınma ve şehir planlamasına odaklı projelere imza atacağım işte bunlardan bazıları, TOKİ projesi: İlçede yeni konutlar inşa ederek, konut ihtiyacını karşılamak ve ilçenin nüfusunu artırmak. Millet bahçesi: İlçede vatandaşlar için bir rekreasyon alanı oluşturmak. Sera: En az 1000 dönümlük bir alanda sera kurarak, ilçenin tarım potansiyelini artırmak. Termal otel: İlçenin termal kaynaklarını değerlendirerek, termal turizmini geliştirmek. Sosyal tesisler: İlçede ihtiyaç duyulan sosyal tesisleri inşa etmek. Olimpik havuz: İlçede vatandaşlar için bir olimpik havuz inşa etmek. Sinema salonu: İlçede vatandaşların sinema keyfini yaşayabileceği bir sinema salonu inşa etmek. Üniversitenin bir fakültesini ilçeye kazandırmak: İlçenin eğitim potansiyelini artırmak için üniversitenin bir fakültesini ilçeye kazandırmak. Belediyeye ait bir yardım fonu kurmak: İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek için belediyeye ait bir yardım fonu kurmak. Huzurevleri ve aş evini aktif hale getirmek: Yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek için huzurevleri ve aş evini aktif hale getirmek.” şeklinde konuştu.

Uyar, bu projeleri hayata geçirerek, Yerköy’ü daha yaşanabilir ve daha modern bir şehir haline getireceğini söyledi.

Avukat Sadettin Uyar kimdir?

Yerköy’ün öz evladı olduğunu belirten Avukat Sadettin Uyar, “10.02.1994 tarihinde Haşim Kılıç Mah. Natoyolu Uyar Apt. Kat 3 adresinde dünyaya geldim. Ailem iyi bir eğitim almamı istedikleri için ilk ve ortaokul öğrenimi Ankara ‘da tamamladım. 2012 yılında Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk bölümünü kazandım. 2016 yılında okuldan mezun oldum. Sonrasında Türkiye’nin en büyük firmalarının çalışmış olduğu ve bu firmaların avukatlığını yapan büyük bir hukuk ofisinde stajımı tamamladım. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi’nde Akademisyen olarak görev aldım. Ankara Çankaya’da Uyar Hukuk Bürosunun kurucusu olup faaliyetlerimize devam etmekteyiz Büyük firmalara hukuki danışmanlık vermekteyim. Aileden kalma Tarım Hayvancılık, Çimento Ana bayiliği, İnşaat, Nakliyat ve Hafriyat işleri ile iştigal eden şirketlerimiz mevcut olup ve bu şirketlerin belirli bir oranda ortağı olmaktayım ailemle birlikte bu faaliyetlerimize de devam etmekteyiz. Ankara Genç Müsiad üyesiyim. Çeşitli dernek ve vakıflara üyeliklerim vardır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji