YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Bakan Kasapoğlu, Vali Polat’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Bakan Kasapoğlu, Vali Polat’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay’ın Hassa ilçesinde deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Kasapoğlu, Yozgat Valisi Ziya Polat’tan bilgi aldı.

Hatay Hassa’da gerçekleştirilen incelemelerde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindi. Yozgat Valisi Ziya Polat, Bakan Kasapoğlu’na yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Deprem sonrası yapılan çalışmaların takipçisi olan Bakan Kasapoğlu, Hassa’daki incelemeleri sırasında depremzedelerle de bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, deprem sonrası yapılan çalışmaların devam edeceğini belirterek, depremzedelere her türlü desteğin sağlanacağını vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hassa’daki incelemeleri sonrasında depremzedelerle yaptığı görüşmelerde, onların ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını söyledi. Bakan Kasapoğlu, depremzedelerin yanlarında olduklarını ve her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji