YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Bakan Uraloğlu, “Yerköy Yüksek Hızlı Tren Garı Haziran’da hizmete açılacak”

Bakan Uraloğlu, “Yerköy Yüksek Hızlı Tren Garı Haziran’da hizmete açılacak”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının açılışı için Yozgat’a geldi. Yapımı tamamlanmak üzere olan Yerköy YHT Garı’nda da mola veren Bakan Uraloğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına hizmet verecek Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının açılışı için Yozgat’a geldi.

Yamuklar köyü mevkiinde yapımı tamamlanmak üzere olan Yüksek Hızlı Tren garından mola veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada partililerine seslenen Bakan Uraloğlu Yerköy Yüksek Hızlı Tren’in en kısa zaman da faaliyete geçeceğini, Kayseri Bölge Müdürü olarak da görev yaptığı yıllarda Yozgat’ı ve Yerköy’ü iyi bildiğini belirterek Yozgat’a birçok hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Seçim sürecinde olunduğunu ve AK Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Fatih Arslan’a destek istediğini söyleyen Bakan Uraloğlu, “AK Parti’mize Yerköy belediyesini vereceğinizin inancındayım. Yerköy Belediyesini Ak Parti’yle inşallah devam edeceğiz. Şimdi tabii geldik bu istasyondayız. İstasyonumuzu ne zaman açacağız, ne zaman Yerköylüler Ankara’ya, İstanbul’a, Konya’ya, Eskişehir’e, bu taraftan da Sivas’a ne zaman? Giderler, ne zaman binerler trene diye tabii herkes merak ediyor. Yerköy garımız bitmek üzere değerli kardeşlerim, Mayıs ayının sonu inşallah olmadı Haziran ayının başında Yüksek Hızlı Tren garının ilçe halkının hizmetine açıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Yüksek Hızlı Tren garında fazla bir iş kalmadı ufak tefek işler kaldı. Şimdi devlet demiryolları genel müdürümüzle beraberiz. Müteahhit firmamızla beraberiz inşallah. Dediğim gibi mayısın sonunda bilemediniz haziranın başında burayı açmış olacağız. “dedi.

hizli tren 3 hizli tren 1

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji