YouTube

  • DOLAR
    %-0,55
  • EURO
    %-0,41
  • ALTIN
    %-0,16
  • BIST
    %-0,37
Başhekim Ali Demir, ilçeye sağlık turizminde hareketlilik sağladı

Başhekim Ali Demir, ilçeye sağlık turizminde hareketlilik sağladı

Yerköy ilçemizde yaklaşık 3 yılda 40 bin hastanın diz ağrısına derman olan başhekim, sağlık alanındaki hizmetleri ile bulunduğu ilçeye sağlık turizminde hareketlilik sağladı.

Yerköy ilçemizde adını son üç yılda sağlık sektöründe daha sık duyar olduk. Sebebi ise İlçe Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan başhekim Uzman Doktor Ali Demir. Hem hastane hizmetleriyle hem de halkın sağlık hizmetlerine erişiminde gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki çalışmalar, hastanenin adını hem bölgede hem de tüm Türkiye’ye duyurdu.

Ali Demir, 2021 yılında Yerköy Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak göreve başlayan deneyimli bir doktordur. Mesleğe başladığı ilk günden itibaren, halkla iç içe olmayı, onların sağlık sorunlarına doğrudan müdahil olmayı ilke edindi. Bu özelliği, ilçe halkı arasında ‘Ali Doktor’ olarak anılmasına sebep oldu.

Doktor Ali’nin başhekimliğiyle hastanede rüzgarlar tersine esmeye başladı. Gerek hastane bünyesindeki sağlık hizmetleri, gerekse artan kalite hastalar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İlçenin sevgisini kazandı

Ali Demir, halkla kurduğu sıcak ilişkileriyle biliniyor. İlçe sakinlerine sadece doktor olarak değil, bir dost, bir kardeş, onlardan biri olarak yaklaşıyor. Bu da onun, sadece Yerköy’de değil, Çiçekdağı ve civar ilçelerden gelen hastalar için de değerli kılıyor.

Eklem Ağrılarına Devrim Niteliğinde Çözüm

Uzman Doktor Ali Demir, eklem içi enjeksiyon yöntemi ile eklem ağrılarına karşı büyük bir savaş başlattı. Bu yöntem, sadece iki yıl içinde 40 bin hastanın dizine derman olacak şifayı sağladı. Bu başarılı tedavi yöntemi sayesinde Yerköy Devlet Hastanesi, eklem tedavisi konusunda bölgesinin öncü sağlık merkezlerinden biri haline geldi.

Yeni Hastaneye geçiş sürecinde yoğun mesai harcıyor

Yerköy Devlet Hastanesi, kısa bir süre içinde yeni ve modern binasına taşınacak. Bu süreçte de başhekim Ali Demir’in gayretli çalışmaları, hem hastaların hem de hastane personelinin bu süreci sorunsuz atlatmasını sağlıyor. Yeni binada, hastalar için daha konforlu ve modern bir tedavi ortamı oluşturulması planlanıyor.

Yerköy İlçe Devlet Hastanesi’ne yaklaşık 2 yıl önce başhekim olarak görevlendirilen Uzman Doktor Başhekimi Ali Demir, hem hastane hizmetleri hem de halkın sağlık hizmetlerinden etkin şekilde yararlanmasında ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla dikkat çekiyor.

İlçe halkının gönlünü kazandı

Görev süresi sırasında hastanenin gelişiminde önemli hizmetlerin altına imza atan Doktor Ali Demir’i farklı kılan özelliklerinden bir tanesi ilçe halkı ile kurduğu yakın diyalog, samimi yaklaşımı. Tüm bu özellikler ilçede sağlık hizmetlerinde çok önemli bir ivme kazandırdı. Çiçekdağı ve etraftaki ilçelerin yanı sıra illerden de ilçeye hasta trafiği oluşturan Demir, özellikle hastalarına uyguladığı sağlık hizmeti ile de gönüllerde taht kurdu.

Eklem içi enjeksiyon yöntemi ile eklem ağrılarına şifa olan Ali Demir, 2 yılda 40 binin üzerinde hastanın diz ağrısına şifa oldu. Yürüme güçlüğü çeken ve eklem ağrıları olan vatandaşların tedavi olmak için sıraya girdiği hastane bu yöntemle bölgesinde de dikkat çeken hastaneler arasında yer aldı.

2021 yılının Ağustos ayında Yerköy Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak göreve başlayan ve o günden bu tarafa hem bölge halkının gönlünde taht kuran ‘Ali Doktor’ oldu hem de kısa bir süre içinde yeni binasına taşınacak olan hastanesinin geçiş sürecinde gayretli çalışmaları ile önemli kazanımlar sağladı.

Ali Demir kimdir, nerede doğdu, Yerköy’de ne zaman göreve başladı?

Dr. Ali Demir, aslen Kırşehir’in Çiçekdağ ilçesinden. Göreve Yerköy’de başladı. 2007-2009 yılları arasında Yerköy 1 Nolu Sağlık Ocağında halka hizmet verdi. Daha sonraki yıllarda Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanı olarak önemli görevlerde bulundu. Son olarak 2013 yılından bu yana Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde Uzman Doktor olarak çalışıyordu. 2021 yılında Yerköy Devler Hastanesi Başhekimliğine atandı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji