YouTube

  • DOLAR
    %-0,54
  • EURO
    %-0,33
  • ALTIN
    %-0,41
  • BIST
    %-0,37
Başhekim Dr. Ali Demir:  “Sigarayı bırakmak için ALO 171’den destek alın”

Başhekim Dr. Ali Demir: “Sigarayı bırakmak için ALO 171’den destek alın”

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Demir, sigarayı bırakmak isteyenlere destek için ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’nın önemli bir kaynak olduğunu söyledi.

Demir, yaptığı açıklamada, “Sigarayı bırakmak, sağlığımız için çok önemli bir adımdır. Ancak sigarayı bırakmak zor bir süreçtir. Bu süreçte destek almak, başarıyı artıracaktır. ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı, sigarayı bırakmak isteyenlere ücretsiz olarak bilgi ve destek veriyor. Hattı arayanlar, uzman danışmanlardan sigarayı bırakma konusunda bilgi alabilir, bırakma planı yapabilir ve motivasyon desteği alabilirler.” dedi.

Demir, ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’nın 7 gün 24 saat hizmet verdiğini belirterek, “Sigarayı bırakmak isteyen herkesi ALO 171’i aramaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’ndan nasıl destek alabilirim?

ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’ndan destek almak için, telefonunuzdan 171’i tuşlayarak arama yapabilirsiniz. Aramalar sabit hatlardan ücretsiz, GSM hatlarından ise ilgili operatörün tarifesi doğrultusunda ücretlendirilmektedir.

Hattı arayarak, sigarayı bırakma konusunda bilgi alabilir, bırakma planı yapabilirsiniz. Ayrıca, bırakma süreciniz boyunca size motivasyon desteği de sağlanacaktır.

ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’ndan destek almak için herhangi bir belge veya kayıt yaptırmanız gerekmez.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji