YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,44
  • BIST
    %-1,16
Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Abdullah Güler, vefa yazısı

Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Abdullah Güler, vefa yazısı

Güler, atama sonrası yaptığı yazılı açıklamasını bir veda yazısı olarak değil, vefa yazısı olarak nitelendirdi. Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü Abdullah Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Gazetelerimizin Çok Değerli Yetkilileri
Basın İlan Kurumu’nun 27.07.2021 tarihli toplantısında alınan karar ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Sayın Rıdvan Duran ile Yönetim Kurulumuzun takdir ve tensipleriyle Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü olarak atanmamız uygun bulunmuştur. Bu görevi bizlere tevdi eden Genel Müdürümüz Sayın Rıdvan Duran ile Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah mahcup etmesin.
Kurucu Şube Müdürü olarak atandığım Çorum Şubemize, Yozgat ilinin bağlanmasıyla yapımız daha da güçlenmiştir. Yiğitler diyarından olan siz Yozgatlı dostlarımla çalışmaktan her zaman mutluluk duydum. Çalıştığımız zaman dilimi içerisinde çözüm odaklı olmamız temel prensibimiz olmuştur. Sizlerin her birini ayrı ayrı tanımış olduğumdan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Sizlerle geride bıraktığımız iz ve güzel anıların bir hoş seda olarak kalmasını temenni ederim. Yozgat ilinde çalıştığımız bu dönem içerisinde güzel dostluklar oluşturduğumun bilincindeyim hamdolsun.
Değerli dostlarım sizlere bu yazıyı bir veda yazısı maksadıyla değil bir vefa yazısı maksadıyla yazdığımı bilmenizi isterim. Benim sizlere bir vefa borcumun olduğu düşüncesindeyim. Bu düşünceyle yeni görev yerimiz Denizli olması sebebiyle eğer Denizli’ye yolunuz düşerse muhakkak sizleri beklerim. Ben dostlukların baki olduğu düşüncesine sahip olduğum için bana her daim ulaşabilirsiniz. Böyle güzel düşüncelerle ve dostluklarla buradan ayrılıyor olmaktan müteşekkirim. Sizlere buradan veda ederken hepinizden hakkınızı helal etmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji