YouTube

  • DOLAR
    %1,53
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %2,86
  • BIST
    %0,76
Başkan Arslan’dan esnaf ve belediye ekmek fırınına ziyaret etti, sorunlar dinlendi, çözümler için talimat verildi

Başkan Arslan’dan esnaf ve belediye ekmek fırınına ziyaret etti, sorunlar dinlendi, çözümler için talimat verildi

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, belediye ekmek fırınını ve esnafları ziyaret ederek talepleri ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hem hayırlı işler diledi hem de taleplerini ve önerilerini dinledi.

Ziyaretlerde esnaflarla birebir görüşen Başkan Arslan, “İlçe esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Sorunu olan esnaflarımızın sorunlarının çözümü için ilgili birimlerimize talimat verdik. Esnaflarımızı her zaman desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye ekmek fırınını ziyaret eden Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan,  çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Arslan, fırında yapılan üretim süreci ve hijyen koşulları hakkında detaylı bilgiler aldı.

Belediye ekmek fırını çalışanlarıyla sohbet eden Arslan, ekmek üretimindeki kalite standartlarının korunmasının önemine değindi.

Başkan Arslan, vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması için belediye olarak gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji