YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %1,01
  • BIST
    %-0,06
Başkan Baran’dan Rektör Karadağ’a ziyaret

Başkan Baran’dan Rektör Karadağ’a ziyaret

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu (DUYKON) Genel Başkanı Serhat Baran, beraberinde DUYKON Kadın Kolları Genel Başkanı Aysel Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu’nun yeni dönem Genel Başkanı seçilen Serhat Baran, ziyarette konfederasyona ilişkin yürütülen çalışmalar ve yeni dönemde yapılması planlanan faaliyetler hakkında Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a bilgi verdi.

“Endüstriyel Kenevir” alanında ihtisaslaşan Bozok üniversitenin çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Baran, Yozgat Bozok Üniversitesi’nin Yozgat’ın kalkınmasında önemli bir lokomotif güç olduğu, endüstriyel kenevir alanındaki ihtisaslaşma ile de şehre önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu (DUYKON) ve Yönetim Kurulu üyelilerinin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugüne kadar desteklerini her zaman yanlarında hissettikleri DUYKON’un, bundan sonra da desteklerini beklediklerini ifade ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji