YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Başkan Coşkun Kahraman, “Yeni hizmet  binamızın yapımına başlıyoruz”

Başkan Coşkun Kahraman, “Yeni hizmet binamızın yapımına başlıyoruz”

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman, ilçede üyelerine ve esnaflara daha iyi hizmet verme adına yeni hizmet binası yapımına yakında başlayacaklarını söyledi.
Yerköy TSO Başkanı Coşkun Kahraman, yaptığı açıklamada; yeni hizmet binasının; üyelerine, meslek komitelerine, çalışanlara, iç ve dış paydaşlara, ilçenin sosyo ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
İlçenin yöneticileri ile birlikte fikir birliği içerisinde en güzel projeleri ortaya kayarak hayata geçirmenin gayreti içerisinde çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Başkan Kahraman, “Bu kapsamda projelendirme çalışmaları yapıyor ve olabilirliğine kanaat edildiği anda gerekli makam ve mercilere şehrimiz için istekte bulunuyoruz. Bunlardan bazıları; Önceliğimiz Oda Hizmet binası konseptinin yapımına inşallah yakında başlıyoruz. Şehrimizin ticari vizyonunu yenileyecek oto galericiler ticari alanı için hazırlık ve etüt çalışmaları yapmaktayız uluslararası yol güzergahında olması için gayret sarf ediyoruz. İnşallah Termal sıcak su bölgesinde tarım ve tarımsal ürünlerin katma değeriyle şehrimizin ve bölgemizin parlayan yıldızı olacak Organize Seracılık Bölgesi hususunda çalışmalar devam etmektedir aynı bölgede Yıldızlı turizm konaklama tesislerinin de yapılmasını talep ediyoruz. Şehrimizin temiz su ve tarımsal su ihtiyacının giderilmesi hususunda Karanlıkdere ve Yan köylerden kış mevsiminde özellikle debinin yüksek olduğu tutulabilir noktalarda üzerine tren yolu ulaşımını ve bitkisel popülasyonu olumsuz etkilemeyecek minimum üç noktada su toplama havzaları oluşturulması için çalışmaların yapılmasını ivedilikle istemekteyiz. Yeni İlçe Devlet hastanesinin devreye girmesiyle birlikte Eski hastene binasının şehrimizin ihtiyacı olarak gördüğümüz yaşlı bakım ve huzur evinin yapılması çalışmasının oluşturulmasını istemekteyiz. Ayrıca Yeni hastanemiz yapılırken eksik bırakılan termal suyumuzun varlığı dolayısıyla fizik tedavi bölümünün yeniden gündeme alınarak yapılmasını istiyoruz.
Şehirlerin gelişmesi için vazgeçilmez diye nitelendirdiğimiz ve adına KOBİ Organize Sanayi Bölgesi dediğimiz Yerköy KOBİ OSB için minimum 300 Dönümlük alanda 100 adet KOBi OSB işyeri için acilen talepte bulunuyoruz. Bu işyerlerinde ara mamul üretimi, yan sanayi üretimi, büyük sanayi tesisleri için kalifiye işçi yetişmesi, bölgesel katma değer üretecek ürünlerin birlikte üretiminin kolaylaşmasını hesaplamaktayız. Ayrıca KOBİ OSB alanında mevcutta bulunan Küçük Sanayilerdeki atölye üretiminden katma değerli ve modern üretime geçişi planlamaktayız. 100. Yıl mahallesinde diğer adıyla Şel’de Hastanemizin faaliyete geçmesiyle birlikte yakın bölgesinde bulunan Kamu binalarından birisinde çalışan anneler için gündüz bakımevi ve kreş hizmetleri sunan kamu hizmeti için isteğimiz bulunmaktadır.
Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak söylemek istediğimiz Yerköy vizyonu için sözümüz: gelişen Yerköy, gelişen Yozgat, gelişen Türkiye ve gelişen ekonomi için çalışıyoruz çalışacağız. Yerköy büyürse Yozgat büyür.”ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji