YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %-0,43
  • BIST
    %-0,50
Başkan Dereli, “19 yılda adeta bir devir açıp, bir devri kapattık”

Başkan Dereli, “19 yılda adeta bir devir açıp, bir devri kapattık”

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, Türkiye, AK Parti ile son 19 yılda adeta bir devir açıp bir devri kapattığını söyledi.

Sağlıkta, eğitimde, sporda, tesisleşmede, teknolojide adım adım büyüyen ve geldiği noktada Avrupa ülkeleriyle boy ölçüşen bir ülke haline gelindiğini ifade eden Başkan Dereli,” Allah’a hamd olsun; “Dünya beşten büyüktür” diyerek sesini arşa yükselten bir liderin öncülüğünde hem ülkemizin hem de bütün mazlumların hakkını hukukunu muhafaza edebilen güçlü bir ülkeyiz. Türkiye yoluna büyüyüp güçlenerek devam ederken Yerköy’ümüz de elbette payına düşeni almıştır.”dedi

Daha güzel Yerköy için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Dereli, gazetemiz muhabirine şu açıklamalarda bulundu:

” AK Parti Hükümeti ve İlçe teşkilatımız, Yerköy’ümüz için 2002 yılından beri AK Parti kadroları canla başla çalıştı. Birbirinden kıymetli eserler, AK Parti zamanında Yerköy’e kazandırıldı. Yolları tozdan çamurdan geçilmeyen Yerköy’ümüzün bahtına, AK Parti belediyeciliği ile güneş doğdu. Bu memleketin çocuklarını çamurlu ayakkabı, tozlu pantolon giymekten kurtaran ve Yerköy için 2002’den bu yana elini taşın altına koymaktan sakınmayan bütün saygıdeğer bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkürü borç biliriz.  Bu duygularla; sizlere 2002-2021 Yerköy yatırımlarını gururla arz ederim. Yerköy için yaptıklarımız henüz ön sözdür. Daha iyisi için omuz omuza ve sizlerin desteğiyle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti, bütün kadrolarıyla beraber sahada, halkın yanında, sizlerle beraberdir. İhtiyacınız, talebiniz, öneri ve fikirleriniz başımızın üzerindedir.” şeklide konuştu.

Başka Dereli, Yerköy için çalışmalara aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji