YouTube

  • DOLAR
    %-0,19
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,52
Başkan Ferhat Yılmaz, “Yerköy’de tatlı su hayali gerçek oldu, musluklardan tatlı su akmaya başladı”

Başkan Ferhat Yılmaz, “Yerköy’de tatlı su hayali gerçek oldu, musluklardan tatlı su akmaya başladı”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yapımı tamamlanan 3 bin metreküplük filtrelenmiş tatlı su deposunun hizmete girmesiyle birlikte ilçeye şu an yüzde 70 oranında tatlı su veriliğini, bir-iki gün sonra ise tatlı suyun tamamının verileceğini söyledi.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, “Yerköy’de yıllardır hayal olan tatlı su nihayet musluklardan akmaya başladı. Yapımı tamamlanan 3 bin metreküplük filtrelenmiş tatlı su deposu sayesinde ilçeye şu an yüzde 70 oranında tatlı su veriliyor.” dedi.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yerköy’e yıllardır hayal olan tatlı suyun nihayet musluklardan akmaya başladığını sizlere büyük bir gururla duyuruyoruz. Yapımı tamamlanan 3 bin metreküplük filtrelenmiş tatlı su deposundan ilçemize şu an yüzde 70 oranında su veriyoruz. 1-2 gün içinde ise bu oranı yüzde 100’e çıkaracağız.” dedi.

Yılmaz, “Yerköy’e tatlı suyun gelmesi için uzun yıllardır mücadele verdik. Bu hayalin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yerköy’lü hemşehrilerimiz bundan böyle musluklardan akan tatlı suyu gönül rahatlığıyla içebilecekler.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji