YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
Başkan Ferhat Yılmaz, yol çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Ferhat Yılmaz, yol çalışmalarını yerinde inceledi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Karacaşar, Hüyük ve 60 Evler mahallerinde bulunan cadde ve sokaklara yapımına başlanan kilitli taş çalışmaları yerinde inceledi.

Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Ferhat Yılmaz, üç mahallede başlanan kilitli taş döşeme çalışmaların tamamının belediyenin öz kaynakları tarafından karşılandığını belirtti.

Çalışmalar hakkında mahalle sakinleri ile bilgi alış-verişi yapan Başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Karacaşar, Hüyük ve 60 Evler mahallerinde bulunan cadde ve sokaklarından ekiplerimizi çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bu üç mahallemiz de yılardır süre gelen yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtulmuş olacaklardır. Mahallelerimizde, ana artel yollar, ara cadde ve sokakların yani 65 bin metrekarelik alanın kilitli taş parke çalışması en kısa zamandan tamamlanacaktır. Kilitli taş çalışmaları yanı sıra yağmur oluğu ve bordür taş döşemesi yapılmaktadır. Göreve geldiğimiz günden itibaren hep insan odaklı çalışmalar yürütmekteyiz. Her bir projemizi gerçekleştirdikçe şehrimize ve insanımıza olan vefa borcumuzu ödeyecek ve hayallerimizin şehrini inşa edeceğiz. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ferhat Yılmaz’a, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kaplan’da eşlik etti.

DSC 0073DSC 0051 scaled

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji