YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Başkan Ferhat Yılmaz’ın Mitingine ve İftar Yemeğine Muhteşem Katılım

Başkan Ferhat Yılmaz’ın Mitingine ve İftar Yemeğine Muhteşem Katılım

Yerköy Belediye Başkanı ve İYİ parti Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, istasyon meydanında düzenlenen açık hava mitinginde vatandaşlara seslendi.

İstasyon meydanından düzenlenen programda, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açık hava mitingi Yerköy Belediye Başkanı ve İYİ parti Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, törende yaptığı konuşmada  “Yerköy Kardeşlik hukuku ve memleket ruhu ile yine yeniden çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, bugün bu meydanı bir bayram coşkusuyla dolduran ve çağrımıza cevap vererek Büyük Yerköy Buluşmamıza  teşrif eden baba ocağım Yerköy’ümün gönlü güzel anaları, bacıları, ağabeyleri,  gençleri hepinizi selamların en güzeli olan Cenab-ı Allah’ın selamı ile selamlıyorum.” dedi.

Açık hava mitinginde Yerköylülerin her zaman vefalı olduğunu dile getiren Başkan Ferhat Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü : “Benim vefalı hemşerilerim,  aziz dostlarım; Yerköy’de doğan, sizlerle yaşayan, sizin evladınız, sizin kardeşiniz, sizin ağabeyiniz olarak, 5 yıl boyunca, sevdalısı olduğum Yerköy’de onurla, gururla, şerefle, başı dik, alnı açık bir şekilde Şehri Eminlik vazifesini yapmayı Cenabı Allah bizlere nasip eyledi. Yapmış olduğumuz her hizmette sizlerin desteğini yüreğim de hissettim. Geçen bu zamanda bir çok badireler atlattık ancak hiç bir zaman yılmadık, yorulmadık ve canla başla memleketimiz için mücadele ettik. Şahsıma göstermiş olduğunuz bu samimi sevgi bizleri güçlendirirken hizmet etme sorumluluğumuzu da bir kat daha arttırmıştır. Siz aziz hemşerilerimin emaneti olan bu makam da çalışırken, sizlerin bize duyduğu güven  ve samimiyet asla aklımızdan çıkmamıştır. Elbette ki bizlerin de yetişemediği, güç yetiremediği anlarımız olmuştur. Her zorlukta bir kolaylık vardır ayetini kendimize umut ışığı eyleyerek önce Cenab—ı Allah’a sonra siz aziz hemşehrilerimize güvenerek yolumuza devam ettik. 5 yıl boyunca sürdürmüş olduğum Şehri Eminlik görevim boyunca memleketimin ve siz aziz hemşehrilerimin derdiyle dertlenip, sevincine ortak olmaya gayret gösterdim. istemeden de olsa gönlünü kırdığım, zor anında yanında olamadığım tüm kardeşlerimden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. 5 yıllık görev süremiz boyunca şehrimiz için yapmış olduğumuz hizmetlerimize kısaca değinecek olursak. Şehri eminlik görevine talip olduğumuz günden itibaren şehrimizin bir çok eksiği ve bir çok probleminin olduğunu biliyorduk.”

Hizmet planlaması yaparken her zaman aciliyetli olan konulara öncelik verildiğini belirten Başkan Yılmaz, “Uzun yıllardır alt yapı ve yol problemi bulunan ve yaz aylarının tozuna, kış aylarının çamuruna maruz kalan Karacaşar, Hüyük, Altmış Evler, Gençoğlu ve Yüzüncü Yıl mahallelerimizin bu sorununu çözmemiz gerekiyordu. Bu süreçte ciddi zorluklarla karşılaşmış olsak da bugüne kadar söz konusu bu mahallelerimizin.  55 km içme suyu ve 33 km kanalizasyon hattı ile 2023 yılı sonu itibariyle yine söz konusu mahallelerimizin yanı sıra 100. Yıl sanayi sitemizin, Dubleks Evler ve Güllü Oluk evleri ile yeni Devlet Hastanemizin ve Haşim Kılıç Mahallesindeki ara sokakların tamamının  70 km yol yapımını tamamladık. Bugüne kadar yapmış olduğumuz bu çalışmalar mahallelerimizdeki bu sorunun tamamen çözülmesine yetmemiş olsa da buradan özellikle Hüyük mahallesi sakinlerimize müjdesini vermek istiyorum. “şeklinde konuştu.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Ferhat Yılmaz, “Hüyük Ma­hal­le­si 120 bin met­re­ka­re parke taş yol ve kal­dı­rım yapım iha­le­si ni Elekt­ro­nik ihale kap­sa­mı­nda EKAP sis­te­mi üze­rin­den ya­yın­lan­dık. Hüyük ve 100. Yıl ma­hal­le­le­ri­miz ara­sın­da­ki Bekir Boz­dağ Bul­va­rı üze­rin­de­ki 2. Etap De­ko­ra­tif Ay­dın­lat­ma Pro­je­si­nin iha­le­si­ni elekt­ro­nik ihale kap­sa­mın­da EKAP sis­te­mi üze­rin­den ya­yın­la­dık. Şe­hit­lik Kab­ris­tan­lı­ğı böl­ge­sin­de İmar dü­zen­le­me­si ve tah­sis iş­lem­le­ri tamam­lanan yeni kab­ris­tan ala­nı­nı dü­ze­le­me­ye devam edi­yo­ruz. Güneş Ener­ji Sant­ra­li Pro­je­si için yer tah­sis, ve pro­je­len­dir­me ça­lış­ma­la­rı tamam lan­mış olup, ihale sü­re­ci­ne baş­la­nı­la­cak­tır. Yer­köy Ta­rı­ma Da­ya­lı je­oter­mal İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si pro­je­si için je­oter­mal kay­nak­la­rı­mı­zın bu­lun­du­ğu 100. Yıl ma­hal­le­sin­de­ki böl­ge­nin tah­sis ve tes­cil işl­eme­le­ri ya­pıl­mış olup, 2024 yılı içe­ri­sin­de sera alan­la­rı­nın oluş­tu­rul­ma­sı plan­lan­mak­ta­dır. Ga­le­ri­ci­ler si­te­si pro­je­miz için Yü­zün­cü Yıl ma­hal­le­miz­de proje ça­lış­ma­la­rı tamam lan­mış olup, pro­je­ye uy­gu­la­ma ha­zır­lık­la­rıy­la devam edil­mek­tir. Dünya Ban­ka­sı ta­ra­fın­dan fi­nan­se edi­len 6 Mil­yon Euro de­ğe­rin­de­ki “Ya­şa­na­bi­lir Şe­hir­ler Pro­je­si kap­sa­mın­da proje söz­leş­me­si im­za­lan­mış olup, ça­lış­ma­la­rı­mız devam et­mek­te­dir.“ dedi.

Gerçekleşen açık hava mitingi sonrası Molla Hüsrev Camii önünde Yerköy Belediye Başkanı ve İYİ parti Başkan Adayı Ferhat Yılmaz tarafından iftar yemeği verildi.

İlçe halkı Molla Hüsrev Camii önünden verilen iftar programına yoğun katılım gösterdi.

DSC 0095  DSC 0089

DSC 0075 DSC 0035 DSC 0029 DSC 0244 DSC 0245

DSC 0189

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji