YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %1,69
Başkan Mesut Kaya, Deprem sonrası milletimizin birlikteliğine vurgu yaptı

Başkan Mesut Kaya, Deprem sonrası milletimizin birlikteliğine vurgu yaptı

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, ülkemizin birçok bölgesinde yıkıma neden olan Asrın Afeti olan deprem sonrası ülkemizin yaralarını sararken birlik ve beraberlik içinde hareket eden milletimizi bir kez daha bir araya getirdiğini söyledi.

Kaya, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerini iletti.

Devletimizin gücünü ve her ilimizden gelen desteği yerinde gördüklerini belirterek, Aziz Türk Milletinin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu ailesi olarak, Kahramanmaraş ve Hatay’ın Dörtyol, Erzin, Samandağ, Payas ve İskenderun ilçelerine giderek vatandaşlarımızın selamını ilettik. Destek olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Ülkemizin zorlu süreçlerinde birlik ve beraberliğe vurgu yapan Kaya, desteklerinden dolayı Varol Çadır Ailesi’ne de teşekkür etti.

Yaralılarımıza acil şifalar dileyen Kaya, ülke olarak zor günlerden geçildiğini, ancak devlet ve millet olarak tek yürek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. Yaraların birlikte sarılacağının altını çizdi.

Başkan Mesut Kaya, Deprem bölgesine Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Işık ve Başkentteki Yerköylüler Derneği Başkan Yardımcısı İsa Kaya ile birlikte yardım için gittiklerini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji