YouTube

  • DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,29
  • BIST
    %-1,36
Başkan Yılmaz, “Hepimiz birer engelli adayıyız”

Başkan Yılmaz, “Hepimiz birer engelli adayıyız”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Engellilik, yalnızca engellileri ve onların ailelerini değil, toplumun tamamını ilgilendiren bir konusu olduğunu söyledi.

Her sağlıklı insanın, birer engelli adayı olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz,  ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak kabul edildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak açısından önemli bir gün olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluklarından biridir. Bu görevi yerine getirirken en büyük desteğimiz, milli ve manevi değerlerine bağlı, dayanışma duygusuna sahip bir toplumun varlığıdır. Asla unutmamalıyız ki, engelli bireyin yaşadığı sorunlar sadece kendisinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası insanlığın ortak sorunudur. Bu sorunun etkin bir şekilde çözümü de toplumun bütün kesimlerinin vereceği destek, göstereceği duyarlılık ile gerçekleşir. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için büyük, küçük bütün bireylerin yapabileceği pek çok şey var. Bize düşen en önemli şey, engelli bireylerimizi topluma kazandırmaktır. Engelli bireylerimize toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle tüm engelli hemşerilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engellilerimize sağlıklı, mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum. ” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji