YouTube

  • DOLAR
    %0,33
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %1,77
Başkan Yılmaz, HİYADER standını ziyaret etti

Başkan Yılmaz, HİYADER standını ziyaret etti

Yerköy Belediye Başkan Ferhat Yılmaz, Haşim Kılıç Mahallesi Bedri Aydın Caddesine, Hayvanlar için Yaşam ve Adalet Derneği (HİYADER) tarafından kurulan farkındalık standını ziyaret etti.

Stant ziyaretinde Başkan Ferhat Yılmaz, HİYADER Gönüllü Besleme Üyeleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Sokakta yaşayan canlılara karşı bir farkındalık oluşturmak için standı açanlara teşekkür eden Başkan Yılmaz, ziyarette şu açıklamalarda bulundu:

“Hayvanlar için Yaşam ve Adalet Derneği ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince açılan farkındalık standını ziyaret etmiş bulunmaktayız. Sokakta yaşayan canlılara karşı bir farkındalık çabası içerisine girmiş yetkilere ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

Başkan Yılmaz, hayvan bakım ve beslenme yerinde bulunan sokak hayvanlarını korumak kollamak ve yaşam şartlarını daha iyiye götürmek için ellerinden gelen tüm caba ve gayreti gösterdiklerinin altını çizdi.

HİYADER Besleme Üyesi Fahri Genç ise “ Allah’ın emanetleri olan ve  sokakta yaşayan Allah’ın dilsiz kullarına bir nebze olsa yardımcı olabilir miyiz insanlar da bu şuuru kalplerine yerleştirme adına böyle bir adım atarak Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personellerinin de desteğiyle böyle bir stant açmış bulunmaktayız. Sokak hayvanlarının korumasında ve kollamasından ilçe halkından destek bekliyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji