YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-1,25
Başkan Yılmaz, ”Muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır”

Başkan Yılmaz, ”Muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Muhtarlık görevinin, demokrasi zincirinin ilk halkası ve vatandaşların devlete ihtiyaç duyduğunda çaldıkları ilk kapısı olduğunu söyledi.

Muhtarlık görevinin, bulunduğu mahallede veya köyde, Devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla Devlet kurumları arasında köprü vazifesini üstlendiğini söyleyen Başkan Ferhat Yılmaz, “Muhtarlar Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, muhtarlık görevinin sevgi ve fedakârlık isteyen zor bir iş olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, şu ifadelere yer verdi.

“Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır. Devletimizin hemşerilerimize ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir. Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biridir muhtarlarımız. Belediyemiz tarafından yapılan projelerde gerek planlanması olsun gerekse hayata geçirilmesi aşamalarında, ilçe halkımıza doğru hizmeti götürebilmek için muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için her zaman vazgeçilmez olmuştur, olacaktır da. Bu duygu ve düşünce ile vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji