YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
Başkan Yılmaz, “Yaptığımız maaş zammı, inşallah diğer belediyelere örnek olur”

Başkan Yılmaz, “Yaptığımız maaş zammı, inşallah diğer belediyelere örnek olur”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunda, Şube Başkanlığı seçimine katıldı.
Yozgat’ta özel bir otel de gerçekleşen olağan genel kurulunda konuşma yapan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Yozgat il ve ilçeler başta olmak üzere Hizmet-İş Sendikası ile sözleşme imzalayan diğer belediyeler arasından en yük maaşı kendilerinin verdiğini söyledi.
201 belediye şirketi işçini kapsayan toplu iş sözleşmesinin imzalanması ile Yerköy Belediyesin rekor kırdığını belirten başkan Yılmaz, toplantıda şu ifadelerde bulundu:
“Hizmet yolculuğumuzun ilk gününden itibaren, ‘İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın’ anlayışımız gereği, emeğin ve alın terinin büyük bir saygıyı hak ettiğini ve insanlık onurunun ehemmiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu düşünüyoruz. Bugüne kadar imkânlarımız dâhilinde maddi ve manevi olarak yanlarında olmaya çalıştığımız mesai arkadaşlarımız için, imkânlarımızı tekrar değerlendirip, işçi kardeşlerimizin yüzleri gülsün diyerek ücretlerini rekor bir zam yaparak Yozgat il ve ilçeler başta olmak üzere Hizmet-İş Sendikası ile sözleşme imzalayan belediyeler arasından en yük maaşı vermiş bulunmaktayız. Bu yapmış olduğumuz maaş inşallah diğer il ve ilçelere örnek olur. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) Yozgat şubesinin gerçekleştirdiği 7. Olağan Genel Kurul da, Belediyemizde de yetkili işçi sendikası olan Hizmet-İş Yozgat şube Başkanlığına yeniden seçilen Ferman Zararsız’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönem de başarılar diliyor, Sendika yöneticilerine ve tüm üyelerine hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. ” dedi.
Toplantıda başkan Ferhat Yılmaz, yapılan zamlarla birlikte 2022 yılının ilk altı ayı için Yerköy Belediyesinde çalışmakta olan bekar personel maaşı 5.890 TL, Evli Personel 5.975 TL, Evli ve 1 çocuklu personel 6.015 TL, Evli ve 2 çocuklu personel 6.055 TL, Evli ve 3 çocuklu personel ise 6.105 TL maaş ve sosyal hakları verildiğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji