YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %-0,86
Başkan Yusuf Kömürcüoğlu’ndan Esnaflarımıza Müjde

Başkan Yusuf Kömürcüoğlu’ndan Esnaflarımıza Müjde

Başkan Yusuf Kömürcüoğlu, “Yerköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, bir yılda 1000 esnafına kredi imkânı sağladı. Kooperatif, yeni olarak ticari 0 araçlara da 1.5 milyon TL kredi vermeye başladı.” dedi.

Yerköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Kömürcüoğlu, bir yılda 1000 esnafına kredi imkânı sağladıklarını, yeni olarak ticari 0 araçlara da 1.5 milyon TL kredi vermeye başladıklarını söyledi.

Kömürcüoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, kooperatifin amacının esnaflara maddi anlamda destek olmak olduğunu ve bu doğrultuda kredi başvurularını hızlı bir şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Kömürcüoğlu, “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak her zaman esnaflarımızın yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Son bir yıl içinde, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’ün de desteğiyle, Yerköy ilçemizde faaliyet gösteren kooperatifimize müracaat eden 1000 esnafımıza kredi imkânı sağladık. Bu kredilerin en hızlı şekilde esnaflarımızın hesaplarına yatırıldığını belirtmek isteriz. Yerköy’de faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin, esnaf ve sanatkârlara yönelik sunduğu kredi imkânları ile bölgedeki işletmelerin büyümesine ve gelişmesine katkı sağladığı herkes tarafından bilinmektedir. Köy ve kasabalarda faaliyet gösteren küçük işletmeler de dâhil olmak üzere ilçe merkezindeki esnafların da kooperatiften kredi kulana bilmelerine imkân ve kolaylık sağlanmıştır.” dedi.

Kömürcüoğlu, yeni olarak ticari 0 araçlara da 1.5 milyon TL kredi vermeye başladıklarını, ilk kredinin de verildiğini söyledi.

Kömürcüoğlu: “Görevden alınma iddiaları asılsız”

Başkan Yusuf Kömürcüoğlu, son günlerde sosyal medya hesaplarından yayılan “görevden alındığı” iddialarını yalanladı.

Kömürcüoğlu, yaptığı açıklamada, “Son günlerde gerek sosyal medyada olsun gerekse kulaktan duyma sözlerle görevden alındığıma dair bilgiler asılsın ve gerçeği yansıtmamaktadır. Ben ve ekibim görevimizin başındayız. Olamaya da devam edeceğiz” dedi.

Kömürcüoğlu, açıklamanın devamında, “Bu tür asılsız iddialar, hem kurumumuzu hem de çalışanlarımızı yıpratmaktadır. Kamuoyunu bu tür asılsız iddialara itibar etmemesi konusunda uyarıyorum” ifadelerini kullandı.

Kooperatif Başkanı Kömürcüoğlu: “Esnaflarımızın yanındayız”

Kooperatif Başkanı Yusuf Kömürcüoğlu, kooperatifin amacının esnaflara maddi anlamda destek olmak olduğunu ve bu doğrultuda kredi başvurularını hızlı bir şekilde değerlendirdiklerini söyledi.

Kömürcüoğlu, kooperatif olarak esnafların her türlü sorununa çözüm bulmaya çalıştıklarını ve esnafların işlerinin güçlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji