YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Bekir Şengül, Yerköy Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yaptı

Bekir Şengül, Yerköy Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yaptı

Yozgat’ın inşaat ve emlak sektöründe önde gelen isimlerden olan Yapıtur İnşaat ve emlak Firması sahibi Bekir Şengül, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Yerköy Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Aday Adaylığı müracaatını MHP Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Sadir Durmaz ve MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’e ve MHP İlçe Başkanı  Şevket Kalkan’a teslim eden genç iş insanı Bekir Şengül, aday adaylığı sürecine ilişkin gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ve teşkilatlarının önce vatan, önce bayrak düsturu ile hareket ederek, tek amacının doğduğu ve büyüdüğü topraklara vefa borcunu ödemek amacıyla aday adaylığına başvurduğunu ifade etti. Şengül, vatan sevgisiyle bezenmiş bir anlayışla hizmete talip olduklarını ve Yerköy’ü daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

MHP çatısı altında Yerköy Belediye Başkanlığı için yola çıkma kararını, yerel yönetim anlayışını, hizmet vizyonunu ve Yerköy’e yapmayı planladığı katkıları anlatarak açıklayan Şengül, vatanına ve milletine olan sadakatinin bir gereği olarak bu göreve talip olduğunu dile getirdi.

Bekir Şengül’ün MHP’den Yerköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu, ilçe sakinleri ve partililer tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Genç iş insanı  Şengül, Yerköy’ün gelişimine katkı sağlamak ve halkın yaşam standartlarını yükseltmek adına çıktığı bu yolda tüm hemşehrilerinden destek beklediğini ifade  etti.

BEKİR ŞENGÜL KİMDİR?

1982 Yılında Yerköy’de doğan Şengül, ilk ve orta öğretimini Yozgat’ta tamamladı. 2004 yılında ticaret hayatına inşaat sektörüne girerek başlayan Genç İş İnsanı Bekir Şengül, 20 yıllık ticari hayatında; 1000’nin üzerinde konut, 200’den fazla villa yaparak Yozgat’ın bu alanda ki ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Alanya ve İstanbul’da da inşatları devam eden Şengül, bu yönüyle de Yozgat ve ülke ekonomi ve istihdamına katkı sağlıyor. Şengül evli ve 4 çocuk babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji